Menu

Pragmatic play sloturi cum numai online gasesti

Pragmatic play sloturi cum numai online gasesti

Se pare ca Pragmatic Play a luat nota de celebrul poem al lui William Cowper care afirma ca „varietatea este condimentul vietii”, deoarece colectia lor de jocuri HTML5 ofera ceva care sa incante fiecare jucator.

Fondata in august 2015, Pragmatic Play este considerata unul dintre furnizorii cu cea mai rapida creștere de jocuri de cazino online. Au reunit o echipa formata din peste 100 de genii extrem de calificate, care dezvolta fiecare joc incredibil de la sediul companiei din Sliema, un oraș-statiune situat pe coasta de est a insulei Malta.

Interesant este ca Pragmatic Play este un studio de joc premiat. In 2017, compania s-a oprit unei competitii extrem de dure pentru a caștiga categoria Software Rising Star la premiile EGR B2B. De asemenea, au avut parte de o noapte de amintire la Malta iGaming Excellence Awards din același an, caștigand caștiguri pentru cea mai buna companie digitala a anului, cea mai buna companie de gamificata experienta și cel mai bun director de resurse umane al anului.

Au existat și unele ratari apropiate, in special la Premiile operatorului EGR. In anii consecutivi, 2016 și 2017, Pragmatic Play a fost selectat pentru Game of the Year, pentru Hot Safari și, respectiv, Queen of Gold, dar in cele din urma nu a reușit sa sigileze prestigiosul premiu. In ciuda caștigarii, aceste nominalizari evidentiaza faptul ca Pragmatic Play ofera unele dintre cele mai bune sloturi online.

Pragmatic Play lanseaza in medie doua jocuri noi pe luna. S-ar putea sa nu para o cifra excesiv de impresionanta la prima vedere, dar este atunci cand aveti in vedere cantitatea mare de munca care intra in fiecare joc. Este un efort cu mai multe echipe care incepe cu ședinte de brainstorming, urmate de matematicieni, specialiști audio, designeri și programatori care iși rostogolesc manecile pentru a oferi un alt joc de exceptie pentru ca jucatorii sa se bucure.

Urmatorul pas in proces este testarea, lucru pe care Pragmatic Play il ia extrem de in serios. Echipa se asigura ca fiecare joc pe care il dezvolta este testat de numeroase laboratoare de testare pentru a se asigura ca este corect sa joci. Daca jocul trece cu succes testele stricte efectuate, acesta este lansat la fiecare dintre cazinourile online care ofera software de catre Pragmatic Play. Printre companiile care testeaza jocuri de la Pragmatic Play se numara Gaming Laboratories International (GLI), BMM și QUINEL.

este imposibil sa nu fiti impresionat de colectia de jocuri de cazinou online oferite de Pragmatic Play. Indiferent daca doriti sa jucati sloturi uimitoare, sa va bucurati de cateva jocuri de masa, sa incercati cateva jocuri de specialitate, sa jucati poker video sau sa va zgarieti in caștiguri mari, Pragmatic Play va acopera in toate domeniile.

De asemenea, ne place cum fiecare joc a fost dezvoltat in HTML5, asigurandu-va ca va puteti juca folosind desktopul, tableta sau smartphone-ul. Incearca jocurile lor astazi!

Știri relevante