Menu

Premii garantate la fiecare 10 secunde pe 888poker

Premii garantate la fiecare 10 secunde pe 888poker

Oricine ar citii titlul acestei postari, cu siguranta ar fi cel putin odata curios sa vada ce inseamna aceste premii garantate de 888poker. Cum acest brand are o platforma de poker ce se numara printre cele mai mari din lume, va confirmam ca este adevarat ceea ce se spune in titlul acestei postari.

888poker, ofera in mod aleator la mesele sale de poker din varii turnee si categorii, premii in bani pana la valoarea de 5000 ron. Foarte important despre aceste premii este faptul ca ele se atribuie asa cum am precizat cu un rand mai sus, dar la un interval de 10 secunde. Felul in care se acorda aceste premii sunt de tip cash, BLAST sau SNAP.

Premiile acestea pot de asemenea aparea si la turneele de tip multi-table sau la turneele de tip free roll. Putem spune ca promotia in cauza este una extraordinara si ar fi pacat sa nu beneficiati de ea, voi sau prietenii vostri pe care-i puteti aduce in sistem prin intermediul promotiei prieteniei.

Daca tot am mentionat ca premiile se acorda aleator si au o valoare consitenta, inseamna ca pot fi surpinsi placut inclusiv jucatorii de poker incepatori, deoarece se pot afla la acele mese de poker norocoase unde pot aparea din senin premiile de 5000 ron sub una din formele mentionate.

Știri relevante