Menu

Premiile OSCAR si Globul de Aur cele mai pariate

In ultimele vremuri, poti chiar si pe Razzies, permitandu-ti sa pariezi pe mai multe linii distractive, cum ar fi cel mai rau actor / film / actrita, etc. Pot fi gasite piete despre cine va interpreta un anumit personaj intr-un anumit film, cine este urmatorul James Bond va fi si multe altele.
Afaceri curente

Aceasta este categoria in care poti paria pe lucruri precum cine va fi urmatorul papa sau arhiepiscop, urmatorul castigator al premiului Nobel pentru pace, cand Julian Assange va scapa de ambasada Ecuadorului etc.

Afacerile actuale este cea mai populara categorie pentru punerii care isi propun pariurile pe site-urile de pariuri. Daca doriti sa pariati la un eveniment si nu puteti vedea piata nicaieri altundeva, contactati casa de pariuri si cereti-le cote. Acesta este de fapt cate rezervari isi aduc ideile pentru ca pietele sa le publice altor clienti. Totusi, nu va asteptati la o valoare uimitoare la aceste pariuri.
Vreme

Foarte popular in Romania, in special acolo unde suntem cu totii obsedati de vreme. Aceasta linie tinde sa-si vada cea mai mare popularitate in jurul Craciunului, cu piete tipice daca va ninge in ziua de Craciun sau in Revelion. De asemenea, este o piata populara in perioada inalta a verii, cum ar fi „va inregistra recordul de temperatura al Regatului Unit”.

In functie de perioada anului, exista o multime de aceste tipuri de pariu sau deloc. De exemplu, este posibil sa mizam pe lucruri precum costul pagubelor cauzate de un uragan.

Pariurile la loterie au mai multe linii decat v-ati putea imagina prima data. Pariati pe culoarea primei sau ultimei bile, numarul cel mai mic sau cel mai mare extras, numarul mingii bonus, indiferent daca va fi un rollover sau un numar de rollover la rand, prima / ultima / bila bonus care va fi para sau impar, etc. .

Multe dintre aceste linii au doua rezultate si astfel puteti vedea cu usurinta din pretul cotei cat de multa valoare obtineti. Cred ca nu ar fi o suma uriasa.

Cat este o bucata de coarda. Va promit daca propuneti un pariu ca exista o rezervare acolo care are o piata pentru ea sau cel putin va va oferi cote personal. Alte piete pe care sa parieze sunt castigatorii concursurilor, cum ar fi Miss World sau Miss Univers, oferte speciale cu linii despre cine va fi urmatorul monarh, speciale pentru bebelusii regali si multe altele. In ultima vreme am vazut piete pe cine va avea cei mai multi adepti pe twitter pana la sfarsitul anului.

Știri relevante