Menu

Prevenirea fraudei si jocul cu probleme la pariuri

Prevenirea fraudei si jocul cu probleme la pariuri

Interzis Mult de activitatile suspecte de jocuri de noroc care apar in industria jocurilor de noroc este legat de frauda, care in unele cazuri este cauzata de jucatori cu probleme sau de dependenti care vor merge la ceea ce sunt deseori extrem de socante pentru a pune mana pe fonduri care apoi le permite. ei sa parieze.

Romania este cea mai mare piata de jocuri de noroc online din lume si cu o reglementare atat de blanda cand vine vorba de publicitate, nu este deloc surprinzator faptul ca gazduieste si unele dintre cele mai proaste (si cea mai mare cantitate la numar) de dependenti de jocuri de noroc.

Potrivit Panorama, in Romania sunt aproximativ 430.000 de persoane dependente de jocuri de noroc, marea majoritate folosind site-uri online ca platforme convenabile pentru a le facilita obiceiul.

Cu sute de site-uri de jocuri online, nu a fost niciodata mai usor sa pariezi si adesea, dependentii foarte seriosi vor avea mai multe conturi intr-o gama larga de cazinouri online diferite.
Beneficiile si pericolele schemelor VIP

888 sport vip recompenseaza Cu toate acestea, exista si cei care raman loiali doar unuia. Acest lucru se datoreaza sumelor obscene de bani (de obicei intre 10 si 100 de mii) pe care le cheltuie (pierd) cu marca preferata.

Acest tip de comportament determina companiile de jocuri de noroc sa le ofere acestor jucatori ceea ce numesc statutul VIP (sau rola mare). Aceasta inseamna ca au dreptul la anumite privilegii de care nu se bucura alti membri.

De la bonusuri gratuite saptamanale gratuite, acces la turnee exclusive si invita la evenimente prestigioase ca oaspeti corporativi unde sunt „ingrijite”, acesti clienti sunt de obicei esentiali pentru o firma de pariuri sau bilantul cazinoului online in fiecare an.

Managerii VIP dedicati recunosc ca pot continua sa mentina obisnuintele de jocuri de noroc acordand jucatorilor cu bonusuri considerabile gratuite (uneori pana la 1000 de lire sterline) atunci cand au trecut printr-o serie de pierderi.

In timp ce managerii VIP se incadreaza ca „prieteni”, ei au doar un loc de munca care este sa-si pastreze jucatorii depunand fonduri la cazinoul lor online. Chiar si la evenimentele de ospitalitate corporativa, acesta este si cazul.

Aceasta strategie este cea care nu numai ca isi restabileste increderea, dar ii poate declansa sa se depuna din nou si astfel ciclul se repeta, prin care jucatorul incepe din nou sa-si piarda propriile fonduri.

Știri relevante