Menu

Prezentare agentie de pariuri 888sport

Prezentare agentie de pariuri 888sport

Platforma de pariuri sportive este practic aceeasi ca a altor case de pariuri on line. Aceasta inseamna ca oferta sportiva, atat pre-meci, cat si live este in mare parte aceeasi, dar exista si diferente, aceste diferente incluzand si cotele. Acesta este in mod clar un lucru bun, avand in vedere ca este una dintre cele mai bune licentiate.

Pe de alta parte, este cunoscut faptul ca aceasta platforma are anumite probleme in ceea ce priveste optimizarea. Astfel, daca aveti un calculator sau un dispozitiv mobil de ultima generatie, aceste probleme nu va vor influenta, dar daca aveti calculator sau un dipsozitiv mai vechi, aceste probleme de optimizare ale platformei va vor incurca atunci cand vreti sa plasati un pariu. Tocmai pentru a evita aparitia acestor probleme, este indicat sa navigati un pic pe site, atat de pe PC, cat si de pe un dispozitiv mobil, si sa incarcati diferite pagini si meciuri pentru a vedea daca sunteti multumit de functionare.

Daca inainte 888Sport nu se axa prea mult pe piate interna din Romania, neexistand nici macar pagina in limba romana, la fel ca si serviciul de suport pentru clienti, acum insa, acetse probleme au fost remediate, acest lucru constituind in mod evident un plus.

Daca ati avut un cont inainte de optimizarea platformei, acesta a fost inchis. Pentru deschiderea unui cont nou, veti putea folosi aceleasi date personale folosite prima data.

In legatura cu oferta, aceasta este bogata, cotele sunt bune, exista o aplicatie performanta pentru mobil, multe promotii atractive, precum si o gama larga de metode de plata disponibile.

Deschidera unui cont este usoara, la fel ca si plasarea pariurilor, indiferent daca vreti sa jucati pariuri single, multilple sau in sistem.

Depunerea banilor este acceptata in toate monedele de circulatie internationala, euro, dolar sau lire, dar mai nou este acceptata depunerea banilor si in RON. De asemenea, este acceptat si transferul bancar, portofelul electronic Skrill, Neteller si toate celelalte carduri de credit/debit importante. Suma minima acceptata pentru depuneri, indiferent de metoda de depunere, este de 40 de RON. Timpul de procesare pentru retrageri ajunge pana la 48 de ore in cazul portofelelor electronice si pana la 5 zile in cazul retragerilor prin banca.

Știri relevante