Menu

Primele mâini pe care le joci la Texas Holdem sunt decisive

Primele maini pe care le joci la Texas Holdem sunt decisive
A câştiga bani în No-Limit Texas Hold’em începe cu mâinile pe care alegi să le joci şi când alegi să le joci. Chiar şi o mână de top 10 poate fi mâna greşită în funcţie de situaţia în care vă aflaţi. Deoarece un ghid definitiv pe fiecare mână şi cum şi când să-l jucaţi în fiecare situaţie ar necesita mai multe cuvinte decât un roman. Acest articol va atinge punctele majore ale mâinilor de baza pre-flop cu accidente largi.

Texas Holdem începând cu mâinile

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru ajutor imediat în alegerea mâinilor de pornire potrivite pentru Texas Hold’em.

Cum să joci mâinile de pornire Texas Holdem

Aşi de buzunar

Deşi puteţi scrie volume despre linii detaliate şi teorii cu privire la maximizarea profitului cu aceasta mana, în afară de pliere, rareori exista un scenariu în care puteţi face vreodată o greşeală cu aceasta mana (pre-flop, adică).

Post Flop: Chiar dacă aceasta este cea mai bună mana de început, dacă placa nu îţi îmbunătăţeşte mana, ai doar o pereche. Reţineţi acest lucru pentru a evita stivuirea la întâmplare a două perechi şi seturi.

Pocket Kings

Regii de buzunar sunt aproape identici cu pre-flop-urile de buzunar. Deşi jucătorii au împăturit pre-flop-ul KK, rareori este lucrul corect de făcut. Dacă altcineva primeşte AA atunci când aveţi KK, este posibil să primiţi totul. Nu vă faceţi griji în legătură cu acest lucru, doar scrieţi-l ca un cooler şi continuaţi.

Chipsuri

Post Flop: Aceleaşi idei despre jocul post-flop cu AA sunt aplicabile KK. În plus faţă de conceptul „o pereche”, trebuie să fiţi, de asemenea, în căutarea unui aş pe flop.

Deşi un aş flopping nu este automat o condamnare la moarte, nu este niciodată un semn bun.

Pocket Queens şi Jacks

Reginele şi mufele sunt chiar în mijloc – sub perechile mari şi deasupra perechilor marginale. Aceste mâini pot fi unele dintre cele mai dificile de jucat. Acestea fiind spuse, aceste două mâini ar trebui să fie în continuare în lista dvs. cu primele 10 mâini cele mai profitabile.

Spre deosebire de AA şi KK, aceste mâini sunt foarte pre-flop pliabile în anumite situaţii. Dacă jucaţi la o masă strânsă, unde oamenii cresc doar cu mâinile legitime, mulţi jucători ar spune ca apelul după ce un jucător creşte şi altul re-ridica pre-flop poate fi o greşeală.

Post Flop: Dacă exista pre-flop de acţiune grea, trebuie să presupuiti ca sunteţi fie bătut, fie în cel mai bun caz împotriva AK. Vrei să continui cu aceste mâini doar dacă placa îţi îmbunătăţeşte mana sau adversarii tăi se întorc, dând semne de slăbiciune.

Cazinourile online „globale” sunt întotdeauna greu de judecat în mod corespunzător. S-a dovedit, în repetate rânduri, că întreprinderile axate pe regiune au întotdeauna mult mai mult succes. A observa o gaură în piață este mai ușor de făcut într-o singură țară decât la scară globală. Acest lucru ne lasă cu o multitudine de cazinouri online care sunt pur și simplu fade. Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/) nu se potrivește acestei descrieri. Chiar dacă au prezență pe trei continente, calitatea nu a fost niciodată compromisă.

De ce a reușit Unibet Casino acolo unde alții au eșuat? Ei bine, mai multe motive ar putea fi în joc. În primul rând, nu puteți nega faptul că în curând se vor împlini 25 de ani de la înființarea companiei. Cu atât de mult timp în industrie, Unibet a făcut o mulțime de conexiuni și a trecut prin multe faze diferite de dezvoltare. De-a lungul anilor, au adunat mai multe licențe. Principalul lor provine de la Malta Gaming Authority (MGA), dar au și aprobarea autorităților de reglementare din Belgia, Marea Britanie, Suedia și România. Rețineți că secțiunea de cazinouri ar putea să nu fie accesibilă în unele țări în care se află casa de pariuri sportive.

Știri relevante