Primele maini pe care le joci la Texas Holdem sunt decisive

A castiga bani in No-Limit Texas Hold’em incepe cu mainile pe care alegi sa le joci si cand alegi sa le joci. Chiar si o mana de top 10 poate fi mana gresita in functie de situatia in care va aflati. Deoarece un ghid definitiv pe fiecare mana si cum si cand sa-l jucati in fiecare situatie ar necesita mai multe cuvinte decat un roman. Acest articol va atinge punctele majore ale mainilor de baza pre-flop cu accidente largi.

Texas Holdem incepand cu mainile

Urmariti videoclipul de mai jos pentru ajutor imediat in alegerea mainilor de pornire potrivite pentru Texas Hold’em.

Cum sa joci mainile de pornire Texas Holdem

Asi de buzunar

Desi puteti scrie volume despre linii detaliate si teorii cu privire la maximizarea profitului cu aceasta mana, in afara de pliere, rareori exista un scenariu in care puteti face vreodata o greseala cu aceasta mana (pre-flop, adica).

Post Flop: Chiar daca aceasta este cea mai buna mana de inceput, daca placa nu iti imbunatateste mana, ai doar o pereche. Retineti acest lucru pentru a evita stivuirea la intamplare a doua perechi si seturi.

Pocket Kings

Regii de buzunar sunt aproape identici cu pre-flop-urile de buzunar. Desi jucatorii au impaturit pre-flop-ul KK, rareori este lucrul corect de facut. Daca altcineva primeste AA atunci cand aveti KK, este posibil sa primiti totul. Nu va faceti griji in legatura cu acest lucru, doar scrieti-l ca un cooler si continuati.

Chipsuri

Post Flop: Aceleasi idei despre jocul post-flop cu AA sunt aplicabile KK. In plus fata de conceptul „o pereche”, trebuie sa fiti, de asemenea, in cautarea unui as pe flop.

Desi un as flopping nu este automat o condamnare la moarte, nu este niciodata un semn bun.

Pocket Queens si Jacks

Reginele si mufele sunt chiar in mijloc – sub perechile mari si deasupra perechilor marginale. Aceste maini pot fi unele dintre cele mai dificile de jucat. Acestea fiind spuse, aceste doua maini ar trebui sa fie in continuare in lista dvs. cu primele 10 maini cele mai profitabile.

Spre deosebire de AA si KK, aceste maini sunt foarte pre-flop pliabile in anumite situatii. Daca jucati la o masa stransa, unde oamenii cresc doar cu mainile legitime, multi jucatori ar spune ca apelul dupa ce un jucator creste si altul re-ridica pre-flop poate fi o greseala.

Post Flop: Daca exista pre-flop de actiune grea, trebuie sa presupuiti ca sunteti fie batut, fie in cel mai bun caz impotriva AK. Vrei sa continui cu aceste maini doar daca placa iti imbunatateste mana sau adversarii tai se intorc, dand semne de slabiciune.

Știri relevante