Menu

Primera division Managua al campionat pe Betano

Primera division Managua al campionat pe Betano

Cine se gandea ca va paria si pe meciurile din Nicaragua acum doua luni. Va spunem noi, mai nimeni, iar acum sunt cel putin pe Betano cateva mii de pariori care asteapta in fiecare dimineata sa vada daca pariurile lor de peste noape din Primera division Nicaragua au fost castigatoare.

Aici este o diferenta fata de Tadjikistan, echipele joaca la alt nivel si campionatul este in plina desfasurare. Si aici pe Betano gasiti pariurile antepost pentu Clausura 2020. Dar hai sa vedem ce echipe avem aici si din ce orase sunt pentru a putea face comparatie cu situatia din Tadjikistan sa putem avea alt tipar favorabil de pariere.

Chinandega FC
CD Walter Ferretti
Deportivo Ocotal
Diriangén FC
Juventus Managua
Managua F.C.
Real Estelí
Xilotepelt

Asadar avem 8 echipe mari si late in prima divizie din Nicaragua. Aici avem in fiecare an un duel intre 3-4 echipe la castigarea titlului cu multe rasturnari de situatie pe parcursul celor peste 20 de etape din fiecare sezon. Rar s-a intamplat sa fie echipa care sa domine, dovada fiind si oferta antepost unde la echipa care va castiga sezonul, nu avem cota sub 3.75. Aici cu putin noroc daca plasam in diferite momente un pariu pe castigatoare, reusim sa luam banii celor de la Betano indiferent de cine va castiga la final de sezon.

Uneori se intampla sa stam pana noapte tarziu sa vedem rezultatele partidelor din Nicaragua si nu ne vine sa cred ca facem acest lucru. Pe Betano veti gasii toate partidele din Nicaragua, inclusiv cele de juniori unde este tot o competitie puternica la momentul actual.

Știri relevante