Menu

Primesti 25 de ron freebet la EURO2020 pe 888sport

Revendicati oferta de bun venit Euro 2020 a 888sport in valoare de 25 RON in pariuri gratuite atunci cand plasati primul dvs. Builder de 10 pariuri astazi! Gasiti toate cele mai bune pariuri gratuite și oferte de pariuri pentru euro pe Pariubet.

888sport Euro 2021 Oferta: 25 RON in pariuri gratuite atunci cand plasati primul dvs. constructor de pariuri de 50 RON

888sport are o noua oferta fantastica pentru clienti pentru 2020 Euro: 40 RON in pariuri gratuite atunci cand plasati primul dvs. Bet Builder de 10 RON.

Acest pariu gratuit 888sport Euro 2020 nu trebuie ratat!

888Sport face parte din marca de jocuri de noroc 888 recunoscuta la nivel mondial, care este probabil cea mai cunoscuta pentru platforma sa de poker.

888 a inceput in 1997 și s-a bucurat de succes continuu de la an la an, ceea ce a facut ca acestea sa devina una dintre singurele companii de jocuri de noroc care au ieșit la bursa și au fost listate la bursa.

La momentul redactarii, 888Sport ofera pariuri gratuite in valoare de 60 de lire sterline, odata ce va inscrieti și pariati 20 de lire sterline.

Puteti gasi intotdeauna o oferta excelenta pe 888Sport, iar aceasta este doar una dintre ele.

Daca sustinerea unui caștigator la un pret decent nu a fost suficient de dulce, 888Sport il face și mai bun!

Tot ce trebuie este sa va conectati la contul dvs., daca aveti unul sau sa deschideti unul nou și, de fiecare data cand obtineti cote 4/1 sau mai mari, veti primi un pariu gratuit de 5 RON.

Pentru a fi eligibil pentru aceasta promotie, va trebui sa plasati un pariu minim de 10 RON.

Jucatorii pot profita de aceasta oferta o data pe zi, in fiecare zi, indiferent de piata!

Oferta de betbuilder la EURO2020 venit 888Sport consta intr-un bonus de pariere gratuit de 50 RON.

Apoi, plasati minimum 25 RON pe orice piata cu cote 1/2 (egale) sau mai mare. Odata ce s-a stabilit, veti primi pariul gratuit in termen de 24 de ore.

O problema care poate afecta unii jucatori de pariuri este ca aceasta nu poate fi rascumparata daca ati depus la Paypal, Muchbetter, Paysafecard, Neteller sau Skrill.

Odata ce pariul a fost stabilit, veti primi pariuri gratuite in valoare de 30 de lire sterline. Una dintre ofertele lor actuale include un pariu gratuit de 5 RON daca achizitionati un caștigator de 4/1 sau mai mare intr-o anumita zi.

Oferta lor de bun venit este un stimulent impresionant pentru a va inscrie la 888Sport. In prezent, ofera și 16 promotii sportive, dintre care multe pot fi rascumparate zilnic sau saptamanal. Se concentreaza foarte mult pe fotbal, dar unele sunt disponibile in alte sporturi.

Pariuri și oferte gratuite pentru clienti existenti

Poate ca cel mai mare punct de vanzare al 888Sport este gama sa imensa de promotii. La momentul scrierii, acestea ofera 16 promotii sportive, dintre care majoritatea pot fi rascumparate de mai multe ori. Mai jos este o lista cu unele dintre cele mai bune pe care le-am gasit:

Jocul de pariere gratuit

Plasati pariuri pe Liga Campionilor in valoare totala de 20 RON la cote egale sau mai mari și veti fi creditat cu un pariu gratuit de 5 RON. Daca pariul dvs. gratuit de 5 RON caștiga, veti primi un alt pariu gratuit de 5 RON. Acest lucru se poate face de inca 10 ori daca pariurile dvs. continua sa caștige.

Oferta de pariu

Disponibil o data pe zi, daca plasati un pariu de cote 4/1 sau mai mare și caștigati, vi se va oferi un pariu gratuit de 5 RON pentru a fi folosit dupa cum doriti.

Știri relevante