Menu

Primii paşi cu Texas Holdem şi regulile de bază ale sale

Primii pasi cu Texas Holdem si regulile de baza ale sale
Dacă tocmai începeţi să învăţaţi Texas Holdem, păstraţi acest ghid la îndemână pentru referinţe rapide. Dacă vă confundaţi vreodată cu acţiunea, citiţi mai jos pentru câteva instrucţiuni. Fiecare subiect conţine linkuri către articole mai detaliate despre acel aspect specific al regulilor Texas Holdem. Când simţi că ai reușit să joci poker online cu bani reali, consulta clasamentul site-ului nostru de poker Texas Hold’em pentru cele mai bune locuri pentru a intra direct într-un joc online Texas Holdem.

Suntem siguri că mulţi dintre voi vor fi interesaţi de a juca acest tip de poker şi vă invităm să vizionaţi un mic filmuleţ de pe youtube unde veţi găsii o mică introducere care vă va ajuta să înţelegeţi mai bine ce vom expune noi în rândurile următoare cu privire la termenii şi regulile acestei variante de poker:

Înainte de a începe să descriem regulile complete și jocul

Iată un glosar rapid al termenilor pe care îi veţi întâlni:

 • Blinds: scurt pentru „pariuri blând”, acestea sunt pariurile forţate făcute înainte de distribuirea cărţilor. În Hold’em, jaluzelele iau locul clasicului „ante”.
 • Buton: Pseudonim pentru jucătorul care acţionează ca dealer în mana curentă.
 • Verificaţi: similar unui apel, dar nu pariaţi bani. Dacă nu exista nici o creștere preflop, big blind-ul poate verifica.
 • Flop: Primele trei cărţi comunitare distribuite.
 • A patra stradă: vezi Turnul.
 • Fifth Street: See River.
 • All-In: Un jucător pune toate jetoanele rămase în pot
 • Preflop: Orice lucru care apare înainte ca flopul să fie tratat este preflop.
 • River: ultima (a cincea) carte comunitară distribuită; cunoscută și sub numele de a cincea stradă.
 • Showdown: Când jucătorii îşi dezvăluie mâinile pentru a descoperi câştigătorul potului.
 • Turn: A patra carte comunitară a fost distribuită; cunoscută și sub numele de a patra stradă

Cum să joci Texas Hold’em

Urmăriţi mai jos videoclipul nostru introductiv Cum să jucaţi Texas Hold’em. Apoi citiţi mai jos pentru o privire mai detaliată asupra tuturor regulilor unice ale Texas Hold’em. Texas Hold’em este un joc comunitar de poker cu cărţi, cu joc concentrat atât pe pariuri, cât și pe cărţile jucate. Deși regulile și jocul sunt aceleași, obiectivul final este ușor diferit, în funcţie de dacă jucaţi un joc cash Texas Holdem sau un turneu Texas Holdem.

Un turneu Texas Hold’em este la fel ca orice alt joc de Hold’em, cu câteva reguli și răsuciri adăugate. Aflaţi mai multe despre regulile unice ale turneelor ​​de poker Texas Holdem. Între timp, un joc cash Texas Holdem se joacă pe o singură masă cu 2 până la 10 jucători. Scopul este simplu: câştigaţi cât mai multe jetoane, câte un pot la rând. Câştigi un pot având cea mai bună mana sau făcându-i pe toţi ceilalţi jucători să plece înainte de confruntare.

Un joc Texas Hold’em poate fi împărţit în trei părţi principale:

 • Înfiinţat
 • Runde de pariuri
 • Showdown

Pariurile live sunt cea mai populară funcție de pariuri sportive în afara ofertelor tipice de pariuri sportive și sunt disponibile la 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/). În meniul din ecranul de start al site-ului, pariorii pot vedea câte concursuri sunt disponibile pentru pariuri live chiar în acel moment. De acolo, ei pot selecta un sport pentru a vedea pe ce jocuri pot fi pariat în joc, moment în care pariorii pot alege o confruntare și pot selecta piețele pe care doresc să parieze.

O altă caracteristică plăcută pe care o oferă 888 este capacitatea de a vedea ce evenimente sportive vor începe în viitorul apropiat. Fila Începe în curând este afișată și în meniul ecranului de start și le permite pariorilor să vadă ce evenimente sunt setate să înceapă în următoarele 15 minute sau până la 24 de ore, în funcție de preferințele pariotorului. Acesta este un instrument excelent pentru planificarea pariurilor atât imediat, cât și pe parcursul unei zile întregi.

Știri relevante