Menu

Prin live chat rezolvi problemele pe Betfair

Prin live chat rezolvi problemele pe Betfair

Suportul pentru clienti este minunat si este disponibil in multe limbi diferite pentru a raspunde recursului sau multi-national. Exista un live chat disponibil care este disponibil 24 de ore pe zi si este, in general, raspuns in mai putin de 30 de secunde, in timp ce exista o foaie de contact pe site care este rapida si usor de folosit. Interogarile facute in acest mod sunt, in mod normal, preluate in profunzime si in mod gandit in mai putin de 4 ore, astfel incat nu trebuie lasati sa asteptati in jur de cateva zile.

In primul rand, va multumesc pentru participarea dvs. la forumuri. Pentru a raspunde la intrebarea dvs., trebuie sa clarificam faptul ca nu am suspendat sau stergem conturile atunci cand am lansat Beta. Am vazut cateva comentarii pe forum care sugereaza ca activitatea de postare este in scadere, dar nu se datoreaza suspendarilor sau stergerilor. Credem ca exista o curba de invatare cu Beta si va dura ceva timp ca utilizatorii sa se familiarizeze cu toate caracteristicile Beta. In timp ce postarea a scazut cand Beta a inceput, activitatea a revenit in saptamanile urmatoare.

De asemenea, vedem ca mai multi utilizatori viziteaza forumurile si citesc mesajele pe forum si pe blog. Avand in vedere ca noul forum este inca un Beta, vom continua sa imbunatatim colectarea feedback-ului de la clienti. Scopul nostru este de a creste activitatea de postare si angajamentul. Va rugam sa oferiti feedback in forumul Beta Feedback daca aveti sugestii despre cum sa faceti Beta mai buna.

Va rugam sa aveti o „limita de expunere” la nivel de piata / selectie, nu doar pe deplin? Acest lucru ar fi un extraordinar extraordinar, deoarece multi dintre noi rar fac un pariu de mai sus
anumita suma.

Daca cineva va hackeaza contul, probabil va incerca si va transfera banii in mai multe moduri (pentru a explica mai jos), dintre care una este plasarea unui pariu cu fondurile hacker si sa-l dea cu al doilea cont. Acest lucru presupun ca se va face cu evenimente extrem de lichide, adica un meci important de fotbal in care se afla aproape imposibil de vazut unde ar fi fost transferat. Prin limitarea expunerii la pariuri, criminalul ar trebui sa faca numeroase pariuri pentru a „transfera” fonduri.

Acest lucru ar putea impiedica pierderea intregii banci imediat cu sansa de a observa hack-ul mai devreme. De asemenea, poate fi posibil ca securitatea betfair sa scada criminali (toti utilizatorii care pariaza in aceleasi evenimente). Aceasta optiune ar avea, de asemenea, o alta imbunatatire masiva, deoarece ar putea ajuta la protejarea clientilor impotriva ortografiei greseli adica sustinerea a 1000 de lire sterline atunci cand ai vrut sa spui 100 de lire s-ar putea evita daca clientul ar fi spus ca o limita de £ 500 este definita!

Știri relevante