Menu

Prin live chat rezolvi problemele pe Betfair

Prin live chat rezolvi problemele pe Betfair

Cum oferă Betfair suport jucătorilor

Suportul pentru clienţi este minunat şi este disponibil în multe limbi diferite pentru a răspunde recursului sau multi-national. Există un live chat disponibil care este disponibil 24 de ore pe zi şi este, în general, răspuns în mai puţin de 30 de secunde, în timp ce există o foaie de contact pe site care este rapidă şi uşor de folosit. Interogările făcute în acest mod sunt, în mod normal, preluate în profunzime şi în mod gândit în mai puţin de 4 ore, astfel încât nu trebuie lăsaţi să aşteptaţi în jur de câteva zile.

În primul rând, vă mulţumesc pentru participarea dvs. la forumuri. Pentru a răspunde la întrebarea dvs., trebuie să clarificăm faptul că nu am suspendat sau ştergem conturile atunci când am lansat Beta. Am văzut câteva comentarii pe forum care sugerează că activitatea de postare este în scădere, dar nu se datorează suspendărilor sau ştergerilor. Credem că există o curbă de învăţare cu Beta şi va dura ceva timp ca utilizatorii să se familiarizeze cu toate caracteristicile Beta. În timp ce postarea a scăzut când Beta a început, activitatea a revenit în săptămânile următoare.

De asemenea, vedem că mai mulţi utilizatori vizitează forumurile şi citesc mesajele pe forum şi pe blog. Având în vedere că noul forum este încă un Beta, vom continua să îmbunătăţim colectarea feedback-ului de la clienţi. Scopul nostru este de a creşte activitatea de postare şi angajamentul. Vă rugăm să oferiţi feedback în forumul Beta Feedback dacă aveţi sugestii despre cum să faceţi Beta mai bună.

Ce este limita de expunere pe Betfair

Vă rugăm să aveţi o „limită de expunere” la nivel de piaţă/selecţie, nu doar pe deplin? Acest lucru ar fi un extraordinar extraordinar, deoarece mulţi dintre noi rar fac un pariu de mai sus la o anumită sumă.

Dacă cineva va hackeaza contul, probabil va încerca şi va transfera banii în mai multe moduri (pentru a explica mai jos), dintre care una este plasarea unui pariu cu fondurile hacker şi să-l dea cu al doilea cont. Acest lucru presupun că se va face cu evenimente extrem de lichide, adică un meci important de fotbal în care se află aproape imposibil de văzut unde ar fi fost transferat. Prin limitarea expunerii la pariuri, criminalul ar trebui să facă numeroase pariuri pentru a „transfera” fonduri.

Acest lucru ar putea împiedica pierderea întregii bănci imediat cu şansa de a observa hack-ul mai devreme. De asemenea, poate fi posibil ca securitatea betfair să scadă criminali (toţi utilizatorii care pariază în aceleaşi evenimente). Această opţiune ar avea, de asemenea, o altă îmbunătăţire masivă, deoarece ar putea ajuta la protejarea clienţilor împotriva ortografiei greşeli adică susţinerea a 1000 de lire sterline atunci când ai vrut să spui 100 de lire s-ar putea evita dacă clientul ar fi spus că o limită de £ 500 este definită!

 

Știri relevante