Menu

Prin timp alaturi de fotbal si pariuri sportive

Este, cu siguranta, putin probabil ca pariurile sa mearga la fel ca tutunul si alcoolul si sa nu li se interzica participarea la sport. Este prea benefic atat pentru cluburi cat si pentru companii pentru ca acest lucru sa aiba voie sa se intample. Da, alcoolul si tigarile nu ar trebui sa fie vandute minorilor, dar au existat intotdeauna modalitati in acest sens, ceea ce a insemnat ca lumea fotbalului nu a fost niciodata complet confortabila in urma meciurilor cu cele doua industrii. Cu toate acestea, trebuie sa aveti dovada varstei dvs. pentru a face un pariu, chiar daca utilizati un site web online. Inseamna ca conglomeratele globale, care sunt in prezent cele mai mari cluburi de fotbal, pot fi mai confortabile in relatia lor cu o industrie care face tot posibilul sa-si curete imaginea.

S-ar putea sa faca tot posibilul pentru a-si curata imaginea in zilele noastre, dar lucrurile nu au fost intotdeauna inradacinate cand vine vorba de relatia dintre fotbal si pariuri. Iata cateva dintre cele mai inalte incidente cand cele doua s-au combinat in circumstante mai putin satisfacatoare:

Robert Hoyzer a fost un arbitru german care a fost gasit vinovat de fixarea meciurilor la nivelurile inferioare ale fotbalului german in numele unui proprietar de bar si un dependent de jocuri de noroc. El a fost platit in regiune de 67.000 de euro in 2005 pentru partea sa in scandal, ceea ce l-a implicat in acordarea de cartonase rosii si sanctiuni disputate.

Scandalul Totonero din 1980 din Italia a dus la nenumarate interdictii, dupa ce oficialii italieni au fost dezvaluiti, fixand o gama uriasa de meciuri. Doi manageri si douazeci de jucatori au sfarsit sa fie interzisa din cauza cazului.

Nenumarati jucatori au avut dependente de jocuri in trecut, precum Eider Gudjohnsen, care a reusit sa obtina o datorie de 6 milioane de lire sterline.

Știri relevante