Principalele tipuri de cote pe care se poate paria

Cand pariati, veti intalni diferite tipuri de afisare a cotelor. Daca sunteti nou in lumea pariurilor, aceasta va poate deruta. De aceea a fost creat acest articol, in care vom explica tipurile individuale de afisare a cotelor si, de asemenea, modul de conversie intre tipurile individuale de cote.

Cote zecimale

Acest format de cote este cel mai simplu si, prin urmare, cel mai popular. Acesta este practic inversul valorii probabilitatii (1 / probabilitate). Daca credeti ca AC Milan are 40% sanse sa castige meciul impotriva AS Roma, cota zecimala ar trebui sa fie de 100% / 40% = 2,50, iar rezultatul este cota ideala, de fapt cotele vor fi diferite, deoarece este necesar sa se insereze si un comision al casei de pariuri.

Cotele americane

Cursurile americane sunt similare ca complexitate cu cotele fractionate. Cotele sunt impartite in – si +. Semnele sunt un indicator al cat de mult trebuie sa pariati pentru a obtine un profit net de 100 ron pe cote negative sau care va fi profitul dvs. daca pariati 100 ron pe cote pozitive.

  1.  -150 = Daca cotele au aceasta forma, inseamna ca, pentru a obtine un profit de 100 RON, trebuie sa pariati 150 RON.
  2.  +150 = Daca cotele au aceasta forma, inseamna ca, in cazul unui pariu de 100 RON, veti obtine un profit net de 150 RON. Deci, trebuie sa fi observat ca rata SUA de +150 este egala cu rata zecimala de 2,50.

Convertiti cotele amreicane la cotele zecimale

Conversia este din nou relativ simpla.

  1.  In cazul unui + la cota din SUA, adaugati 100 la valoarea cotei si impartiti rezultatul la 100:

(150 + 100) / 100 = 2,50

      2. In cazul – la cota din SUA, scade o suta din cota si imparte rezultatul la cota americana:

(-150 – 100) / -150 = 1,6666

Daca cota SUA este pozitiva, va fi intotdeauna mai mare de 2 in forma zecimala. In schimb, cota minus SUA va fi intotdeauna mai mica de 2. Daca cota zecimala este exact 2, atunci cota SUA este +100.

Concluzie

Cu toate acestea, daca doriti sa evitati complexitatea inutila, pariati cu casele de pariuri care afiseaza cote in zecimal. Pentru toate pariurile din lista noastra de case de pariuri verificate, cotele zecimale sunt stabilite in mod implicit sau este posibil sa le setati afisarea pe pagina principala.

Cel mai bine cotata casa de la noi din lista este Netbet. In plus, aceasta casa de pariuri ofera in prezent un pariu fara riscuri de pana la 500 RON, care este o modalitate ideala de a incepe bankroll-ul initial.

Știri relevante