Menu

Principii şi reguli de bază ale pokerului jucat cu 7 cărţi

Principii si reguli de baza ale pokerului jucat cu 7 carti
Chiar şi acum Stud este considerat ca o variantă de poker mai pură, atât pentru trecutul său istoric, cât şi pentru dificultatea crescută de joc. Stud de 7 cărţi necesita mai multă atenţie şi pricepere în jocul de cărţi, de-a lungul liniei Bridge sau Gin, decât un joc de cărţi comunitar.

Asta nu înseamnă ca Stud este un joc de poker mai bun decât orice altă variantă, dar este un joc care merita să ştie cum să joci – mai ales dacă eşti interesat să joci 8-Game sau orice alte jocuri mixte.

Fiecare jucător de poker ar trebui să aibă capacitatea de a juca mai multe variante de poker, iar 7-Card este una dintre cele mai populare şi importante.

Jocul cu 7 Card Stud poate fi jucat cu 2-8 jucători la o masă. Scopul în Stud este acelaşi cu orice altă variantă de poker: câştigaţi cât mai multe jetoane, câte o pot la rând.

Stud are o mulţime de reguli mici şi câteva ciudăţenii, dar este un joc simplu. Regulile 7-Card Stud pot fi împărţite în patru secţiuni:

  • Iniţial
  • Argumente
  • Runde de pariuri
  • Faza de final

Dacă tocmai aţi citit articolul Texas Hold’em Poker Rules, veţi observa ca Stud mai are o secţiune. Pentru jucătorii familiarizaţi cu regulile şi jocul unui joc de cărţi comunitare, singurul concept complet nou pe care îl veţi învăţa în acest articol va fi aducerea.

Urmăriţi videoclipul nostru introductiv 7-Card Stud de mai jos pentru a parcurge rapid elementele de bază ale regulilor 7 Card Stud.

7-Card Stud – Configurare joc

Primul lucru pe care trebuie să-l faci (dacă joci 7 Card Stud pentru jocul tău de acasă) este să aduci tuturor la masa nişte jetoane.

Veţi avea nevoie de o combinaţie de jetoane care să permită un pariu mare, un pariu mic şi un ante. Mărimea pariurilor va dicta cât de mare va fi jocul dvs.

Un pariu mare este de obicei de două ori mai mare decât pariul mic, cu ante în jur de 10% din pariul mare. Iată un grafic al buy-in-urilor şi pariurilor pentru a va oferi câteva idei.

7-Card Stud reguli de pariere şi abordare

În Limit Stud, limitele pariurilor sunt fixate la sume stabilite. Mărimea jocului este determinată de mărimea pariului. De exemplu, într-un joc de 4 $ / 8 $, pariul mic este de 4 $, iar pariul cel mare este de 8 $.

Preţul este de obicei 10% din pariul mare. O „aducere” minimă este egală cu ante-ul.

Parierea şi creşterea se fac în trepte de pariu mare sau mic (în funcţie de ce stradă are loc pariul).

Pentru primele două runde de pariere, pariurile se fac în creşteri ale pariului mic. Deci, în exemplul nostru, un pariu ar fi de 4 USD, iar o majorare ar fi un supliment de 4 USD, făcând un pariu total de 8 USD.

În ultimele trei runde de pariere, pariurile se fac în creşteri ale pariului mare. Un pariu ar fi de 8 USD, în timp ce o majorare ar fi de 16 USD.

Structura de pariere limita pune o limita la numărul de măriri. În majoritatea locurilor exista un maxim de pariu şi trei măriri, deşi unele camere au o limita de patru măriri.

Piețele de pariuri sportive acoperite de Unibet sunt absolut fenomenale – peste 165.000 de piețe live despre care va recomandam sa cititi aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/.

Casa de pariuri sportive este o companie cu sediul în Marea Britanie și are o reprezentare pan-europeană foarte bună. Odată cu achiziționarea de către Kindred Group a Stan James, profilul piețelor s-a extins semnificativ.

În ceea ce privește sportul, totul, de la cricket la șah, badminton la bandy, este disponibil aici. Este sigur să spunem că există ceva pentru toată lumea pe Unibet.

Știri relevante