Menu

Prinde in fiecare seara de la ora 8 Jackpotul Baumbet

Prinde in fiecare seara de la ora 8 Jackpotul Baumbet

Ai terminat o zi istovitoare la locul de munca si parca iti doresti putina distractie pe final de zi. Nimic mai simplu daca este fan al jocurilor de casino, deoarece Baumbet te invita sa participi in fiecare seara la un super Jackpot. In prima faza trebuie sa ai timp sa joci in cele 4 ore ale concursului care va fi de la ora 8 seara pana la mierzul noptii cand se va face clasamentul final si castigatorul se va trezii cu valoarea Jackpotului in contul sau deschis la Baumbet.

De la aceasta promotie sunt excluse jocurile produse de Grupul Baum si de furnizorul Pragmatic Play, in rest puteti accesa orice alt joc de la restul de furnizori cu care Baumbet are parteneriat. Mai trebuie sa stiti ca de indata ce optati pentru a participa la promotie, un procent de 2% din miza va fi in mod automat redirectionat catre fondul din care se va acorda Jackpotul.

In ceea ce priveste modul in care veti primii punctele ce vor conta in clasamentul general si final, acesta este unul foarte simplu: 1 ron pariat indiferent de miza = 1 punct in clasament. Acum sumele mizate sa aveti grija sa fie din bani reali, nu din sume bonus pe care le mai aveti cumva disponibile in cont.

Daca ajungeti pe pagina noastra si cititi acest articol va putem spune ca este transparent si informatiile expuse aici sub forma adaptata le puteti gasii direct pe pagina de promotii de la Baumbet. In plus acolo veti gasii si alte promotii, poate mai atractive ca aceasta si care sa se potriveasca mai bine cu stilul vostru de joc.

Știri relevante