Menu

Prinde ofertele norocoase de la casele de pariuri

Unibet are cea mai buna si mai lunga oferta de lunga durata, desi acum exista multe dintre care sa aleaga cu termeni si conditii diferite. Toti dau o rambursare a mizei daca calul este doborat de un alt cal, dezvaluie jockey-ul sau cade.

Conditiile de asigurare care se incadreaza difera si se aplica in general doar la pariurile castigatoare. Aceste tipuri de pariu, de obicei, nu includ caii care trag in sus, refuza sau fuga. Pentru acest tip de asigurare, aruncati o privire la esecul de a incepe articolul
Oferte de imbunatatire pentru noroc 15/31/63

Care sunt ofertele Lucky 15 si cum pariati pe un Lucky 15? Un Lucky 15 este un tip de pariu de acoperire completa care combina mai multe pariuri multiple si unice intr-un singur pachet. Acest lucru va permite sa acoperiti orice acumulator, trebil, dublu si unic posibil din selectiile dvs.

Lucky 15 a fost dezvoltat de Fred Done de la Betfred in anii 1980 si a devenit de atunci un pariu extrem de popular, cu multe oferte disponibile. Aflati mai multe despre cum puteti juca un Lucky 15 si despre cum functioneaza ofertele pentru acest tip de pariu. Aceasta sectiune acopera, de asemenea, modul de a paria pe un Lucky 31, cum sa pariati pe un Lucky 63 si cum sa pariati pe pariuri complete de acoperire, in general.

Știri relevante