Menu

Prinde un bonus marca Casa Pariurilor

Prinde un bonus marca Casa Pariurilor

Legat de aspectul bonusurilor si al promotiior, Casa Pariurilor nu se prezinta chiar foarte bine. Chiar si asa, cu putin noroc, vetgi putea beneficia de un bonus fara depozit.

Casa Pariuriloe este una dintre putinele agentii licentiate de pariuri care nu ofera un pachet de bun venit. Mai mult, acest bonus de bun venit nu a fost oferit deloc de la lansarea in mediul on line.

La aceste lucruri se adauga si faptul ca pe site-ul agentiei nu figureaza nici macar o sectiune legata de promotii.

Cu toate acestea, ocazional, agentia mai vine cu anumite oferte, cum ar fi bonusuri de reincarcare sau oferte pentru anumite meciuri sau competitii. Acest lucru se intampla destul de rar. Ca sa puteti afla despre aceste promotii, staful va va anunta printr-un mailla dresa utilizata la crearea contului. In schimb, daca aplicatia Casa Pariurilor o aveti instalata pe telefon, atunci veti primi direct pe desktop notificarea cu promotia.

Pe langa bonusuri si promotii, lipsesc si codurile bonus. Si daca este disponibila o oferta, pentru aceasta se poate aplica fara a fi necesara introducerea unui cod promotional.

Chiar daca nu sunt vizibile, sunt oferite ocazional bonusuri fara depunere, iar cateodata si bonusuri tentante la efectuarea urmatorului depozit. Astfel, se poate spune ca va puteti juca in mod gratuit la Casa Pariurilor in mai multe randuri, beneficiu care nu a mai fost intalnit la alti operatori de pariuri sportive.

Spre surprindere, conditiile de rulaj nu sunt chiar dificile. Astfel, in cazul fiecarei oferte in parte, bonusul trebuie rulat o singura data pe orice cote doriti, dupa care, fara problem, puteti cere o retragere daca doriti.

Cu toate acestea, se poate spune totusi, ca merita sa aveti deschis un cont la Casa Pariurilor, pentru ca nu se stie cand isi mai face aparitia cate un cadou. Nu aveti nimic de pierdut.

De curand, Casa Pariurilor si-a actualizat oferta de bonusuri si au fost adaugate o serie de oferte foarte attractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru cei care au deja un cont. Astfel, pentru pariurile sportive, se acorda un bonus de 100 % pana la 200 de RON, care poate fi rulat o singura data, nefiind specificata cota minima pentru conditiile de rulare.

La capitolul bonusuri va putem spune ca la casa pariurilor veti beneficia de cele mai de top bonusuri pe care un brand de jocuri de noroc le poate oferii la nivelul tarii noastre sau chiar international.

Știri relevante