Prinde un bonus marca Superbet

Spre deosebire de alti operatori de pariuri care au trecut din mediul offline in cel on line, Superbet ofera un bonus de bun venit ce consta intr-un pariu fara risc de 50 % in limita a 150 de RON. De asemenea, sunt oferite si alte promotii attractive, unele dintre ele fiind foarte cunoscute printer pariori, amintind doar “bonus pariuri multiple”, ”pariu sansa”. Trebuie mentionat ca unele oferte Superbet sunt disponibile doar din agentiile stradale, nu si on line.

Cum am mai spus, clientii noi Superbet sunt intampinati cu un bonus de bun venit ce consta intr-un pariu fara risc de 50 % in limita a 250 de RON, lucru care se traduce prin faptul ca, daca primul vostru pariu este pierzator, veti primi inapoi jumatate din miza, sub forma unui bonus.

Pentru a putea beneficia de acest bonus, trebuie indeplinite mai multe conditii. Astfel:

-primul pariu trebuie sa fie plasat pe o miza de minim 10 RON.

-pariul poate sa fie plasat atat pe evenimente sportive ( atat pre-meci si ive ), cat sip e evenimente non-sportive, precum loto sau pariuri virtuale.

-daca pariul este pierzator, se primeste inapoi sub forma de bonu jumatate din miza, in limita a 250 de RON.

-Bonusul trebuie sa fie rulat de 5 ori pe cote de minim 1, 50 in maxim 30 de zile.

In privinta altor bonusuri si promotii, din pacate, promotii foarte cunoscute ca “super bonus pana la 100 %”, ”pariu sansa”sau “superpont”sunt disponibile doar in agentiile stradale, nu si on line. In schimb, va puteti bucura de promotia “cote marite”, atat on line, cat si off line. De asemenea, la “pacanele”primiti un bonus de 100 % in limita a 1000 de RON.

Din cand in cand, apar tot felul de oferte tentante, de obicei fiind unele pe termen scurt. Totusi, cel mai bine este sa intrati pe site la sectiunea ‘promotii”, unde veti gasi o lista cu toate promotiile disponibile. In dreptul fiecaruia, apare locatia in care este disponibila, on line sau off line sau ambele.

Știri relevante