Menu

Prinde un bonus marca Superbet

Prinde un bonus marca Superbet

Superbet oferă bonus după ce a trecut online

Spre deosebire de alţi operatori de pariuri care au trecut din mediul offline în cel on line, Superbet oferă un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 50 % în limita a 150 de RON. De asemenea, sunt oferite şi alte promoţii attractive, unele dintre ele fiind foarte cunoscute printer pariori, amintind doar “bonus pariuri multiple”,” pariu şansă”. Trebuie menţionat ca unele oferte Superbet sunt disponibile doar din agenţiile stradale, nu şi on line.

Cum am mai spus, clienţii noi Superbet sunt întâmpinaţi cu un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 50 % în limită a 250 de RON, lucru care se traduce prin faptul ca, dacă primul vostru pariu este pierzător, veţi primi înapoi jumătate din miză, sub forma unui bonus.

Condiţii eligibilitate bonus Superbet

Pentru a putea beneficia de acest bonus, trebuie îndeplinite mai multe condiţii. Astfel:

– Primul pariu trebuie să fie plasat pe o miză de minim 10 RON.

– Pariul poate să fie plasat atât pe evenimente sportive (atât pre-meci şi ive), cât sip e evenimente non-sportive, precum loto sau pariuri virtuale.

– Dacă pariul este pierzător, se primeşte înapoi sub forma de bonu jumătate din miză, în limita a 250 de RON.

– Bonusul trebuie să fie rulat de 5 ori pe cote de minim 1, 50 în maxim 30 de zile.

În privinţa altor bonusuri şi promoţii, din păcate, promoţii foarte cunoscute ca “super bonus până la 100 %”,” pariu şansă” sau “superpont” sunt disponibile doar în agenţiile stradale, nu şi on line. În schimb, vă puteţi bucura de promoţia “cote marite”, atât on line, cât şi off line. De asemenea, la “păcănele” primiţi un bonus de 100 % în limita a 1000 de RON.

Din când în când, apar tot felul de oferte tentante, de obicei fiind unele pe termen scurt. Totuşi, cel mai bine este să intraţi pe site la secţiunea ‘promotii”, unde veţi găsi o listă cu toate promoţiile disponibile. În dreptul fiecăruia, apare locaţia în care este disponibilă, on line sau off line sau ambele.

Știri relevante