Menu

Prinde un cod promotional de la Efbet

In primul rand, casa de pariuri Efbet ofera un bonus de bun de 500 de RON clientilor noi. Conditii de acordare:

-deschiderea unui cont la Efbet

-efectuarea unui deposit prin una din metodele de plata disponibile, dupa care veti primi instant un bonus de 100 % din suma depusa, mai mare de 250 de RON.

In momentul in care se primeste bonusul, se va putea alege unde se vor utiliza banii-la pariuri sportive sau la casino. Bonusul nu poate fi utilizat pe ambele platforme.

Pentru acordarea si activarea bonusului de bun venit nu este necesara introducerea unui cod de bonus Efbet. Atata timp cat respectati indicatiile, veti putea incasa si debloca suma suplimentara de bani fara a avea nevoie de un cod promotional. Acelasi lucru este valabil si pentru restul ofertelor si promotiilor care sunt oferite constant.

Clientii fideli pot beneficia de bonusuri periodice de reincarcare . Astfel, se premiaza nu doar clientii care fac pentru prima oara un deposit la Efbet, ci si jucatorii care joaca constant.

In ceea ce priveste acordarea unui bonus fara depunere, Efbet nu acorda asa ceva, dar, prin faptul ca depunerea minima este de doar 20 de RON, practic puteti spune ca jucati aproape gratis, 20 de lei fiind mai mult decat o suma modica, o suma pe care orice parior si-o permite.

La Efbet, puteti beneficia de dublarea sumei pe care o depuneti, in momentul realimentarii contului, daca sunteti client fidel. pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie sa primiti un SMS sau un Email. Apoi, depuneti bani in cont, iar fondurile extra vor fi creditate in cont in cateva minute. Apoi va mai ramane doar de activat bonusul. Invitatiile pot fi trimise zilnic sau saptamanal. Depunerea minima este de 20 de RON, suma extra oferita este din ce in ce mai mare. Daca ati ratat o promotie si ati primit alta intre timp, este valabila cea cu suma mai mare. Oferta pentru activare este valabila timp de 7 zile. Pentru a putea retrage fondurile suplimentare din cont, trebuie rulata impreuna cu suma depusa o data, la o cota de cel putin 1, 50.

Știri relevante