Menu

Prinde un cod promoţional de la Efbet

Prinde un cod promotional de la Efbet

Efbet are un bonus generos la prima depunere

În primul rând, casa de pariuri Efbet oferă un bonus de bun de 500 de RON clienţilor noi. Condiţii de acordare:

– Deschiderea unui cont la Efbet

– Efectuarea unui deposit prin una din metodele de plată disponibile, după care veţi primi instant un bonus de 100 % din suma depusă, mai mare de 250 de RON.

În momentul în care se primeşte bonusul, se va putea alege unde se vor utiliza banii-la pariuri sportive sau la casino. Bonusul nu poate fi utilizat pe ambele platforme.

Pentru acordarea şi activarea bonusului de bun venit nu este necesară introducerea unui cod de bonus Efbet. Atâta timp cât respectaţi indicaţiile, veţi putea încasa şi deblocă suma suplimentară de bani fără a avea nevoie de un cod promoţional. Acelaşi lucru este valabil şi pentru restul ofertelor şi promoţiilor care sunt oferite constant.

Clienţii fideli pot beneficia de bonusuri periodice de reîncărcare. Astfel, se premiază nu doar clienţii care fac pentru prima oară un deposit la Efbet, ci şi jucătorii care joacă constant.

Efbet atrage constant destui pariori acerbi

În ceea ce priveşte acordarea unui bonus fără depunere, Efbet nu acordă aşa ceva, dar, prin faptul că depunerea minimă este de doar 20 de RON, practic puteţi spune că jucaţi aproape gratis, 20 de lei fiind mai mult decât o sumă modică, o sumă pe care orice parior şi-o permite.

La Efbet, puteţi beneficia de dublarea sumei pe care o depuneţi, în momentul realimentării contului, dacă sunteţi client fidel. Pentru a beneficia de aceasta promoţie, trebuie să primiţi un SMS sau un Email. Apoi, depuneţi bani în cont, iar fondurile extra vor fi creditate în cont în câteva minute. Apoi va mai rămâne doar de activat bonusul. Invitaţiile pot fi trimise zilnic sau săptămânal. Depunerea minimă este de 20 de RON, suma extra oferita este din ce în ce mai mare. Dacă aţi ratat o promoţie şi aţi primit alta între timp, este valabilă cea cu suma mai mare. Oferta pentru activare este valabilă timp de 7 zile. Pentru a putea retrage fondurile suplimentare din cont, trebuie rulata împreună cu suma depusă o dată, la o cotă de cel puţin 1, 50.

Știri relevante