Menu

Probleme privind jocurile de noroc a fraudei si software

Probleme privind jocurile de noroc a fraudei si software

Protectii pentru jocuri de noroc Companiile de pariuri si pariuri sunt foarte multe noutati in aceste zile, multi indicand cu degetul catre industrie pentru ca nu au reusit sa faca suficient pentru a se proteja impotriva jocurilor si a fraudei.

Acesta este un punct corect, jocurile de noroc in Romania sunt cele mai puternic reglementate din lume, dar s-ar mai putea face mai multe, oamenii subliniind industria serviciilor financiare ca un sector care a implementat deja protectii mult mai mari pentru clienti.

Din pacate, multe dintre procedurile care sunt deja in vigoare care obliga companiile sa verifice sursa fondurilor si sa detecteze dependenta de jocuri de noroc sunt autoreglate, creand un conflict de interese evident. Sectorul financiar a fost mai responsabil deoarece recesiunea din 2008 a fost fortata sa puna in aplicare masuri care sunt reglementate independent, este momentul ca firmele de pariuri sa aiba acum un sistem similar?

Tehnologia de detectare a jocurilor de noroc si a fraudei este disponibila, dar este, de asemenea, scumpa si pana in prezent nu au existat prea multe on-uri pentru marci pentru a cheltui acest tip de numerar. Cu toate acestea, va veni vremea cand firmele vor trebui sa aiba controale mai bune pentru a proteja viitorul pietei pentru persoanele care se bucura de pariuri in mod sensibil.

Cand a pus intrebarea: „Pot calculatoarele sa gandeasca asa cum fac oamenii?” In filmul de succes „Joc de imitatie”, personajul actorului Benedict Cumberbatch, raspunsul lui Alan Turing a fost considerat in mod surprinzator.

Desi exista inca un mod considerabil de urmat inainte ca calculatoarele sa poata gandi de fapt independent, s-au inregistrat progrese in decenii, ceea ce a permis mai multor industrii sa faca pasi majori inainte.

In film, personajul lui Turing a atins faptul ca calculatoarele nu pot gandi asa cum o fac oamenii, iar de atunci cercetarile au sugerat ca o parte din motivul pentru care este dat este ca, in termeni simpli, un computer nu are emotii.

Multe ganduri umane sunt adesea rezultatul starii emotionale sau al declansatorilor, al mediului sau al circumstantelor si, de asemenea, (acolo unde exista o anumita incrucisare), logica.

Ca atare, s-a constatat rapid ca un computer este initial la fel de inteligent si sofisticat ca omul care l-a programat (cu alte cuvinte, i-a oferit un set de instructiuni orientate spre rezultate, bazate pe cauza si efect).

Știri relevante