Menu

Procesul de autentificare pe 888sport

Procesul de autentificare pe 888sport

Pentru a va putea loga la 888Sport, trebuie sa apasati pe butonul “inscribe-te acum”. Apoi, veti fi redirectionati catre un formular de inregistrare. Acesta este alcatuit din 3 parti:

-partea 1 cuprinde prenumele, numele, tara, email-ul , data nasterii, sexul, codul numeric personal si optiunea”Continuare”.

-partea 2 cuprinde numele de utilizator ( un user name pe care il veti folosi de fiecare data si care trebuie sa cuprinda 5-12 caractere, fiind acceptate doar litere si cifre), parola ( una care poate fi tinuta minte usor, dar care in acelasi timp sa nu poate fi ghicita usor de catre alte personae. Aceasta trebuie sa contina 6-12 caractere si nu trebuie sa aiba spatii si virgule), intrebarea de siguranta ( se paote allege intre 5 intrebari diferite), raspunsul de siguranta ( adica raspunsul la intrebarea d esiguranta. Amandoua, intrebarea si raspunsul, trebuie sa le tineti minte, deoarece se poate sa aveti nevoie de ele in cazul in care uitati datele de logare ale contului) si optiunea “continuare”.

-partea 3 cuprinde codul postal, orasul, adresa, numarul de telefon mobil si optiaunea “inscriere”.

888sport →888sport →

 

Dupa completarea corecta a tuturor datelor cerute, veti putea accesa direct contul de pariuri, care trebuie totusi confirmat dand click pe linkul primit in emailul de iregistrare. In caz contrar, contul va fi blocat pana in momentul in care este validat. Dupa validarea contului, se va deschide un “drop menu”in care veti gasi optiunea “contul meu”. Aici veti gasi mai multe optiuni importante, precum:

-joc responsabil-aici va puteti autoimpune limite de depunere sau va puteti autoexclude.

-bonusuri-adica bonusurile care sunt disponibile

-date personale

-schimbarea parolei

-raport annual-de aici puteti cere un raport cu castigurile acumulate intr-un an, pentru a sti exact cat aveti de platit catrea autoritatile fiscale.

Pentru a va putea verifica contul, trebuie sa trimiteti 3 acte obligatorii:

-copie dupa actul de identitate cu fotografie

-copie fata verso a cardului de credit.

-dovada adresei:este acceptat atat un extras de cont bancar, cat si o facture de utilitati, atata timp cat aceasta contine numele si adresa.

Știri relevante