Menu

Profit boost si free bet mare la deschidera contului Admiral

Profit boost si free bet mare la deschidera contului Admiral

Admiral vine cu o oferta de deschidere de cont pentru clientii care prefera pariurile sportive aproape imbatabila pe piata jocurilor de noroc. Asadar oferta Admiral consta intr-un free bet in valoare de 150 ron dupa plasarea primului pariu de la deschiderea contului. In plus castigul din free bet beneficiaza de o crestere de profit de pana la 200% in functie de cote si de numarul de evenimente de pe biletul de pariere. In randurile urmatoare vom discuta pe rand despre elementele ce contin acest pachet de bun venit din partea Admiral, pachet ce se adreseaza in special clientilor care prefera pariuri sportive si nu alte servicii de la aceasta casa de pariuri.

Free bet-ul de la Admiral in valoare de 150 ron se obtine foarte usor. Iata care sunt pasii necesari pentru obtinerea lui:

  • mai intai va deschideti cont de pariuri sportive pe pagina oficiala Admiral
  • efectuati validarea contului si a datelor personale
  • aveti grija ca prima depunere sa fie de minim 30 ron (cititi cu atentie regulamentul sa nu fie taxa de administrare la depunere deoarece primul pariu trebuie sa fie efectuat din prima depunere si sa nu pierdeti free bet-ul; cel mai bine depuneti un minim de 50 ron si nu aveti aceasta grija)
  • plasati un prim pariu asa cum este specificat in termenii si conditiile promotiei pentru a primii free bet-ul

Odata ce ati plasat primul pariu din bani reali va trebuii sa asteptati un  maxim de 72 de ore si veti primii cei 150 ron bonus sub forma de bonus. Spre deosebire de alte case de pariuri, aici la Admiral puteti folosii free bet-ul si partial, dar aveti obogatia sa-l utilizati integral pana la termenul de expirare asa cum este specificat in termenii si conditiile de utlizare.

Conditia de rulaj a free bet-ului este de o singura data pe cote minime asa cum este specificat in promotie. Inca un avantaj pe care Admiral il ofera jucatorilor este ca rularea free bet-ului se poate face si pe selectii multile pe biletul de pariere dar cota maxima sa nu depaseasca 6.

Știri relevante