Menu

Progamul agentiilor Stanleybet cel mai bun

Progamul agentiilor Stanleybet cel mai bun

Stanleybet, o mica agentie de pariuri, in Via del Vignola, langa Teatrul Olimpic. Deschis de aproximativ doi ani, m-a atras imediat, abia dupa ce am descoperit ca este condus de un prieten de-al meu. Baietii din spatele tejghelului sunt treji si rapid sa parieze, locul este usor de accesat.

Agentia pune la dispozitie o serie intreaga de combinatii de rezultate si markeri, secventa de markeri cu sanse crescand abrupt si, de asemenea, faptul ca, daca stiti ca puteti juca prin telefon, accepta si pariurile cu putin inainte de inceperea curse. Cele mai multe pariuri sportive sunt fotbalul (de exemplu, puteti paria pe echipa care va lovi primul un corner), tenisul si baschetul.

Este posibil ca in aproape toate agentiile sa parieze in direct. Un sistem special cu dubla sansa este de asemenea posibil. Pe un videoclip intern, este posibil sa pariati si pe jocuri virtuale pe calculator. Programare fixa ​​a saptamanii, recomandata extrem de mult pentru iubitorii de jocuri.

Stanleybet face parte din grupul international al Stanley Leisure Plc, fondat in 1958 in Irlanda si care sustine ca s-a stabilit ca o casa de pariuri autorizata in 1963 si in Regatul Unit. Avand o pozitie de succes in toate categoriile sale (pariuri, curse si cazino), marca Stanley s-a extins in toata Europa cu succes si fiabilitate. In prezent, opereaza in 7 tari, inclusiv Italia si se poate lauda cu peste 3.000 de angajati si peste 1000 de magazine de pariuri.

Știri relevante