Menu

Progamul agenţiilor Stanleybet cel mai bun

Progamul agentiilor Stanleybet cel mai bun
Stanleybet, o mică agenţie de pariuri, în Via del Vignola, lângă Teatrul Olimpic. Deschis de aproximativ doi ani, m-a atras imediat, abia după ce am descoperit că este condus de un prieten de-al meu. Băieţii din spatele tejghelului sunt treji şi rapid să parieze, locul este uşor de accesat.

Stanleybet are cele mai cochete agenţii

Agenţia pune la dispoziţie o serie întreagă de combinaţii de rezultate şi markeri, secvenţa de markeri cu şanse crescând abrupt şi, de asemenea, faptul că, dacă ştiţi că puteţi juca prin telefon, acceptă şi pariurile cu puţin înainte de începerea curse. Cele mai multe pariuri sportive sunt fotbalul (de exemplu, puteţi paria pe echipă care va lovi primul un corner), tenisul şi baschetul.

Este posibil ca în aproape toate agenţiile să parieze în direct. Un sistem special cu dublă şansă este de asemenea posibil. Pe un videoclip intern, este posibil să pariaţi şi pe jocuri virtuale pe calculator. Programare fixă ​​a săptămânii, recomandată extrem de mult pentru iubitorii de jocuri.

Sanleybet face parte dintr-o companie mai mare

Stanleybet face parte din grupul internaţional al Stanley Leisure Plc, fondat în 1958 în Irlanda şi care susţine că s-a stabilit ca o casă de pariuri autorizată în 1963 şi în Regatul Unit. Având o poziţie de succes în toate categoriile sale (pariuri, curse şi cazino), marca Stanley s-a extins în toată Europa cu succes şi fiabilitate. În prezent, operează în 7 ţări, inclusiv Italia şi se poate lăuda cu peste 3.000 de angajaţi şi peste 1000 de magazine de pariuri.

Știri relevante