Menu

Progamul de sarbatori anual la Superbet

Progamul de sarbatori anual la Superbet

Superbet, un operator roman de pariuri sportive si jocuri de noroc, si anunta miercuri o investitie strategica in capitaluri minoritare de 175 milioane EUR in Superbet program de sarbatori din fonduri administrate sau sfatuite de activitatea Tactical Opportunitati de la . Termenii tranzactiei nu au fost dezvaluiti.

Fondata in 2008, reteaua de retail Superbet program de sarbatori se intinde pe peste 1.200 de magazine din Romania si Polonia si ofera clientilor pariuri sportive pre-meci si live, sloturi, pariuri virtuale si oferte de loterie. Compania a lansat operatiuni online in Romania si in Polonia, in februarie 2016, respectiv in noiembrie 2017.

Este o firma de investitii ale carei activitati de administrare a activelor includ vehicule de investitii axate pe capitaluri private, imobiliare, datorii publice si capitaluri proprii, credite neinvestitionale, active reale si fonduri secundare, toate la nivel global cu respectarea program superbet de sarbatori.

Andrea Valeri, director general al , a declarat „Asteptam cu nerabdare sa lucram cu Sacha Dragic si cu echipa excelenta de management pe care l-a asamblat. Investitia continua a companiei in operatiuni online si multicanale de clasa mondiala, inclusiv lansarea unei aplicatii native native pe piata si a unui motor de sport si jocuri online online, este foarte interesanta. Asteptam cu nerabdare sa sustinem traiectoria de crestere impresionanta a Superbet program de sarbatori, prin extinderea internationala si investitiile continue in tehnologie. ”

Magazinele Superbet au un program de sarbatori de inalta calitate si preturile si serviciile orientate catre clienti au sustinut o crestere rapida. Compania a adus o conducere tehnologica experimentata, cu o experienta puternica in industrie, pentru a facilita dezvoltarea unei platforme de ultima generatie si perturbatoare de pariuri sportive online. Aceasta ofera o experienta de utilizator diferentiata si mai multa flexibilitate si scalabilitate decat ofertele competitive curente.

Stifel a recomandat tranzactia generala. Herzog, Fox & Neeman au actionat ca consilier juridic la Superbet care are si un program de sarbatori, Jones Day a actionat ca consilier juridic la . Banca de investitii UBS a oferit consiliere financiara .

Știri relevante