Menu

Progamul de sărbători anual la Superbet

Progamul de sarbatori anual la Superbet
Superbet, un operator român de pariuri sportive şi jocuri de noroc, şi anunţă miercuri o investiţie strategică în capitaluri minoritare de 175 milioane EUR în Superbet program de sărbători din fonduri administrate sau sfătuite de activitatea Tactical Opportunitati de la. Termenii tranzacţiei nu au fost dezvăluiţi.

Unde este afişat progamul Agenţiilor Superbet

Fondată în 2008, reţeaua de retail Superbet program de sărbători se întinde pe peşte 1.200 de magazine din România şi Polonia şi oferă clienţilor pariuri sportive pre-meci şi live, sloturi, pariuri virtuale şi oferte de loterie. Compania a lansat operaţiuni online în România şi în Polonia, în februarie 2016, respectiv în noiembrie 2017.

Este o firmă de investiţii ale cărei activităţi de administrare a activelor includ vehicule de investiţii axate pe capitaluri private, imobiliare, datorii publice şi capitaluri proprii, credite neinvestitionale, active reale şi fonduri secundare, toate la nivel global cu respectarea program superbet de sărbători.

Andrea Valeri, director general al, a declarat „Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Sacha Dragic şi cu echipa excelentă de management pe care l-a asamblat. Investiţia continuă a companiei în operaţiuni online şi multicanale de clasă mondială, inclusiv lansarea unei aplicaţii native native pe piaţă şi a unui motor de sport şi jocuri online online, este foarte interesantă. Aşteptăm cu nerăbdare să susţinem traiectoria de creştere impresionantă a Superbet program de sărbători, prin extinderea internaţională şi investiţiile continue în tehnologie.”

Câte agenţii are Superbet cu program particular de sărbători

Magazinele Superbet au un program de sărbători de înaltă calitate şi preţurile şi serviciile orientate către clienţi au susţinut o creştere rapidă. Compania a adus o conducere tehnologică experimentată, cu o experienţă puternică în industrie, pentru a facilita dezvoltarea unei platforme de ultimă generaţie şi perturbatoare de pariuri sportive online. Această oferă o experienţă de utilizator diferenţiată şi mai multă flexibilitate şi scalabilitate decât ofertele competitive curente.

Stifel a recomandat tranzacţia generală. Herzog, Fox & Neeman au acţionat ca consilier juridic la Superbet care are şi un program de sărbători, Jones Day a acţionat ca consilier juridic la. Banca de investiţii UBS a oferit consiliere financiară.

Știri relevante