Menu

Promocionalen kod winbet

promocionalen kod winbet

WinBet are promotii si promotii exclusive pentru membri si va trebui sa va conectati la contul dumneavoastra pentru a accesa ofertele.

Printre tipurile de promotii la care va puteti astepta se numara:

 • 5 cresteri de pret pe zi pentru a creste sansele
 • Sporiti-va castigurile cu Same Game si Same Race Multis
 • Plati de protest
 • Oferte speciale pentru returnarea banilor la curse selectate
 • Happy Hours Joi insetat, Vineri Knock-Off si Duminica Sippers
 • Acoperire WinBet.TV

De peste cinci ani Winbet a inceput sa accepte pariurile sportive, dezvoltand activ o retea de puncte de teren in toata lumea.

Recenzia contine informatii despre compania de pariuri Winbet: de ce este potrivita numai pentru jucatorii din Bulgaria, ce functionalitate este prezentata pe site, potentiale dificultati in efectuarea depunerilor si retragerea fondurilor. S-au stabilit conditiile pentru pariuri: pe ce tipuri de sporturi sunt profitabile sa pariezi in Winbet, oferte bonus.

Site-ul oficial al Winbet are o zona mare de lucru si o multime de meniuri auxiliare. Partea superioara indeplineste functii de service: arata ora curenta, numarul de telefon de asistenta tehnica si va permite sa schimbati limba. De asemenea, contine file pentru stiri si ajutor, datorita carora puteti naviga rapid la sectiunile corespunzatoare.

De asemenea, exista si bara de meniu principala cu sectiuni care deschid diferite tipuri de jocuri:

 • pariuri sportive;
 • divertisment virtual;

Pe aceeasi linie orizontala, puteti autoriza in contul personal, iar dupa autentificare, in partea dreapta sunt indicate numele clientului, starea soldului acestuia, iar butonul de depunere este plasat. Meniul lateral al site-ului va permite sa selectati cele mai populare ligi si campionate mondiale, iar mai jos este o lista cu toate sporturile cu numarul de jocuri disponibile pentru pariuri.

In partea dreapta a site-ului, exista o sectiune de gestionare a pariurilor si sunt afisate mini-jocuri in format slot. Alegerea rezultatelor de adaugat la cupon, vizionarea evenimentelor si cotele sunt plasate in partea centrala a resursei. Acest lucru este destul de convenabil, mai ales ca exista o sortare dupa evenimente asteptate, populare si difuzate.

Bonusuri Winbet

Pariul gratuit de bun venit este egal cu 200% din suma primei depuneri. In a treia zi, pariorul primeste inca 20% din depunerea initiala in contul sau de bonus.

Conditii de vanzare:

 • Pariul gratuit este valabil 30 de zile.
 • La pariuri, se ia in considerare suma depunerii si a bonusului. Trebuie introdus de 6 ori.
 • Factorul minim de pariere este 1,30.

Winbet ofera un program larg de bonusuri pentru utilizatorii inregistrati.

Bonus de depunere de 50% Pariuri gratuite speciale pentru Premier League engleza Pariu gratuit 10% cashback.

La completarea contului prin A1, 50% din suma depozitului este transferata in contul de bonus al clientului. Ele trebuie plasate o singura data folosind ordinari cu o cota minima de 1,30. Pariuri gratuite si un anumit procent din castiguri in plus fata de cele primite. Oferit in fiecare zi. Suma bonusului depinde de activitatea utilizatorului.

Separat, fiecarui utilizator i se ofera bonusuri personale si un pariu gratuit de ziua lui.

Winbet UK are si un program de loialitate in arsenalul sau, care permite acumularea de bonusuri, care sunt apoi folosite pentru jocurile din cadrul site-ului. Cashback-ul din depozite este, de asemenea, bazat pe un joc constant, ceea ce inseamna ca compania isi incurajeaza clientii stabili. In acelasi timp, linia de bonusuri este actualizata extrem de rar si practic nu exista evenimente tematice.

Cum sa va inregistrati la Winbet?

Procesul de creare a unui cont este destul de simplu si nu dureaza mai mult de un minut. Daca utilizatorul a intrat pe site de la adresa IP a unei regiuni care nu este disponibila pentru inregistrare, va fi afisat un avertisment si procedura nu va fi finalizata. In acelasi timp, lista tarilor interzise in sine nu este indicata pe site.

Știri relevante