Menu

Promoţie betano

promotie betano

Cum să alegi un bonus de bun venit grozav cu promotiile Betano

Indiferent ce fel de parior ești — poți găsi site-uri de pariuri care oferă cele mai bune bonusuri de bun venit din Romania. Ceea ce trebuie să faci este să cauți după parametrii care sunt importanți pentru tine.

Cum să alegi un bonus de bun venit grozav cu promotiile Betano

Procent pe promotiile betano

Deoarece toate site-urile de pariuri sportive din Romania se concentrează pe bonusurile de depunere, cel mai simplu mod de a determina cel mai bun site de pariuri cu bonus de bun venit din Romania este să comparați procentul de depunere care este recompensat.

De exemplu, să presupunem că prima dvs. depunere este 5000 ron. Dacă un bonus de bun venit este de 100%, veți primi 5000 ron în plus pentru a plasa pariuri. Dacă o recompensă este de 50%, veți primi doar 2500 ron. Desigur, prima variantă arată mai bine.

Betano oferă o ofertă diferită de a recompensa 110% din prima depunere – până la 50.000 ron sau 220 USD. Lucrul tare la această ofertă de bun venit este că există doar o cerință de depozit minim de 100 ron. Cerința de pariere înainte de a putea retrage câștigurile este de 5x, iar cota necesară pentru pariuri multiple este de 1,35 sau mai mare.

Bonusul de bun venit va apărea în contul de bonus după înregistrare, dar nu există nicio modalitate de a-l folosi pentru pariuri până când nu îndepliniți cerințele de pariere. Aceasta înseamnă că inițial poți folosi banii proprii doar pentru pariuri.

Limite de depozit la promotii betano

Dacă prima dvs. depunere este fie sub 400 ron, fie mai mare de 35.000 ron, este important să acordați atenție sumelor minime și maxime pe care casa de pariuri le permite.

Unele dintre casele de pariuri stabilesc sume minime de depozit la 100 ron ca o ofertă specială pentru a permite tranzacții mai mici decât cele normale.

Minimul obișnuit este de 400 ron, dar unele case de pariuri îl stabilesc la un nivel mai înalt. De exemplu, valoarea bonusului de bun venit Betano este de minim 10 EUR (~ 42-47 ron).

Dacă intenționați să depuneți mai mult de 35.000 ron, verificați valoarea maximă a bonusului de bun venit. Este important să nu încercați să împărțiți suma în două conturi pe site-ul aceleiași case de pariuri sau în aplicația mobilă. „O persoană – un bonus” este o regulă clară împărtășită de toate casele de pariuri.

Nu este o idee grozavă să le ceri rudelor să-ți creeze un cont, deoarece majoritatea caselor de pariuri au dreptul de a refuza un bonus de bun venit din motive nedezvăluite. Și o vor face dacă au vreo îndoială.

Dacă intenționați să utilizați bitcoini în loc de nairas (ron), verificați oferta Betano. Promovarea lor este de a dubla până la 50000 RON, ceea ce este enorm!

Aruncă o privire și la bonusul de bun venit Betano. Maximul total de 3 depuneri recompensate este de 300.000 ron. Ei spun că recompensează 300%, dar nu este așa. Recompensa totală ar fi 100% din primele 3 depuneri. Compania este pe piață de mai puțin de un an. Deci depinde de tine să le încerci sau nu.

Limitele sumei de pariu la promotii betano

Planul de a paria bonusul de bun venit plasând un singur pariu „bun” la cota cerută nu va funcționa în majoritatea cazurilor. Unele case de pariuri, inclusiv 1хBet, stabilesc limita de 20% din bonusul de bun venit pentru a fi folosit imediat. Acesta este un alt motiv pentru a arunca o privire atentă asupra termenilor și condițiilor în avans.

Unele case de pariuri nu doresc să plasați mai multe pariuri pe același joc. Verifică și asta.

Cote minime la promotii betano

În ceea ce privește cotele minime necesare, există două opțiuni principale în Romania pentru a paria bonusul de bun venit.

Dacă faci un pariu acumulator, cota minimă ar fi între 1,35 — 2,10. Vă rugăm să rețineți că pariul ar trebui să conțină cel puțin 3 selecții și fiecare selecție trebuie să corespundă cerinței de cote minime. 1xBet, Melbet, Betano cer să facă pariuri acumulatoare pentru a paria bonusurile de bun venit.

Cotele pentru pariuri simple sunt relativ mari, deși în comparație – site-ul de pariuri sportive Bet9ja oferă cote de 3,00 și mai mult.

Din decembrie 2021, principala excepție a fost Betano. A oferit cote minime de doar 1,50 pentru pariurile simple. Oferta sună destul de bine până când te uiți mai atent la cerințele de pariere.

Cerințe de pariere

Parierea este de câte ori trebuie să pariați suma bonusului. Numărul obișnuit de pariuri în Romania este de 5, dar uneori poate ajunge până la 10 sau 15.

Sugestie: acordați atenție cerințelor de pariere. Mai multe case de pariuri precum Betano folosesc sistemul „bonus plus depozit”. Aceasta înseamnă că ai putea ajunge să pariezi prima depunere de 20 de ori!

De exemplu, un client depune 5.000 ron și primește un bonus de bun venit de 5.000 ron. Suma necesară pentru pariuri este ron 100, 000 = 10*(ron5000+ron5000).

Știri relevante