Menu

Promotii bingo si alte promotii de top marca Betfair

Promotii bingo si alte promotii de top marca Betfair

In zona de bingo online, puteti incepe jocul dvs. cu un bonus de bun venit de depozit Betfair de pana la 40 de lire sterline. Pentru a va califica pentru oferta, trebuie sa depuneti si sa jucati minimum 5,00 GBP. Suma bonusului este impartita intre bonus pentru 25 de sloturi si bonus pentru bingo de 15 GBP. De asemenea, jocul este diferit. Operatorul solicita jucatorului sa parieze 20x bonusul slotului si 5x bonusul pentru bingo inainte de a se transforma in numerar retractabil.

Exista, de asemenea, un salon VIP unde au loc evenimente obisnuite. Una dintre ele este petrecerea privata VIP organizata vineri. Toti cei care au pariat cel putin 25 de lire sterline pe bingo cu patru zile inainte de petrecere sunt eligibili. In fiecare saptamana, participantii pot castiga o parte de 1500 de lire sterline in premii, toate sub forma de bonusuri de bingo cu o cerinta de pariuri de 1x. In plus, exista si alte evenimente in salonul VIP, cum ar fi chestionare saptamanale, care dau premii similare. Cu toate acestea, aceste promotii au o durata mai scurta si, de obicei, sunt inlocuite cu altele noi dupa expirarea termenului.

Betfair a inceput ca o companie de pariuri sportive, asa ca, spre surprindere, exista o multime de oportunitati de bonus in zonele Sportsbook si Exchange pe platforma online a operatorului. Datorita naturii evenimentelor sportive, aceste promotii sunt de obicei limitate pe durata. Prin urmare, ar trebui sa verificati in mod regulat pentru noi oferte. Calendarul sportiv este destul de aglomerat si puteti gasi intotdeauna o oferta curenta legata de o anumita cursa sau turneu. Bonusurile sunt, de regula, sub forma de returnare sau de pariu gratuit pana la o anumita suma. Asigurati-va ca va familiarizati cu termenii aplicabili pentru fiecare promotie, deoarece nu toate pariurile se califica. Puteti fi restrictionat la cursele date, anumite cote sau pariuri minime.

Asa cum am afirmat in mai multe randuri, bonusurile pot fi destul de diverse, iar recompensele si termenii aplicabili pot varia foarte mult. Prin urmare, nu suntem prea dornici sa eticheteze bonusurile ca fiind bune sau rele. Suntem mai dornici sa le evaluam pe baza adecvarii anumitor preferinte ale jucatorului. Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea unei oportunitati de joc gratuite pentru a incerca jocuri de cazino, va recomandam bonusurile de inregistrare la Casino Betfair. Oferta de rotire gratuita are o cerinta de intrare superficiala, iar castigurile nu sunt supuse unui joc suplimentar. In plus, veti fi in continuare eligibil sa alegeti unul dintre cele doua bonusuri de depozit binevenite.

In partea opusa a scarii, am pune misiunile de la Betfair Poker Side. Daca sunteti un jucator de poker dornic, preferati, in mod natural, pokerul decat sloturile. Ideea de a petrece timp in sloturi pentru a castiga recompense care nu prea au nicio legatura cu jocul de poker pare cam in afara locului. In plus, dupa finalizarea misiunilor laterale, recompensele dvs. de poker nu sunt inca disponibile pentru dvs., iar jocul suplimentar la Roata Platina este necesar. Pare intr-adevar o lovitura lunga si, in schimb, am recomanda fanilor de poker sa se lipeasca de VIP Poker Points si Twister Races.

Știri relevante