Menu

Promotiile noi la pariuri au mereu cote si optiuni speciale

Cel mai obisnuit tip de potrivire a preturilor este cea mai buna garantie a cotei oferite de multe site-uri de pariuri pentru cursele de cai si galbeni. Aflati ce rezervari ofera cele mai bune garantii de cote.
Conditii de loc imbunatatite

Termeni de locuri imbunatatiti Acesta este un tip de oferta restrans in principal la cursele de cai, dar din nou poate fi gasit intr-o gama de sporturi, in care se pot aplica pariuri pentru fiecare mod si loc. Termenii de loc imbunatatiti au doua forme majore. Primul creste numarul de locuri pe care veti fi platit pentru un pariu pentru fiecare drum sau loc, va permite sa va platiti pe 4 locuri in loc de 3. Celalalt tip de termen imbunatatit amplifica sansele acordate, aici spuneti ca obtineti un sfert din cotele castigatoare pentru un pariu in fiecare fel, puteti obtine in schimb o treime din a treia dintre cote.

Multe rezervari au aceste oferte pentru cursele de cai. Ar trebui sa fiti in masura sa gasiti termeni locati imbunatatiti pentru curse si intalniri mai mari, in special daca sunt televizati. BetVictor este deosebit de bun pentru a oferi acest tip de promotie, dar nu in exclusivitate si le veti vedea cu cele mai multe rezervari din cand in cand. Acest tip de oferta este, de asemenea, popular pentru pariurile directe directe si alte sporturi, de exemplu, in loc sa fie oferite 2 locuri pentru fiecare pariu pe care castiga liga premiera, unele rezervari vor imbunatati adesea acest lucru pana la 3 locuri.

Utilizarea ofertei de termeni locati imbunatatiti este un echilibru, daca plasati un pariu in fiecare mod doriti sa obtineti cele mai bune cote pe care le puteti obtine pentru un castig, dar si termenii locului de pariere daca pariul dvs. este in schimb.

Exemplu nou imbunatatit pentru clienti Acestea sunt oferte de inregistrare temporara specifice unui eveniment si acestea nu tind sa ruleze foarte mult timp, daca le poti apuca uneori, acestea pot fi mai bune decat bonusul de bun venit standard. Un exemplu de oferta introductiva de cote imbunatatite poate fi ceva ca Arsenal sa joace Stoke in finala Cupei FA, asa ca adevaratele cote ale Arsenalului vor fi scurte, cu mult sub egal de castig.

Este posibil sa vedeti o noua oferta de promovare a clientilor care ofera cote stupide precum 5/1 pe Arsenal atunci cand va inscrieti, acest pariu va avea o miza maxima, sa spunem 10 GBP, dar daca castigati, puteti castiga adesea mai mult decat oferta standard. Cu aceste oferte, veti obtine, in general, pariul gratuit sau oferta de bonus de inscriere de bun venit, daca pariul dvs. ar esua, astfel incat aceste oferte sunt destul de castigatoare.

Știri relevante