Menu

Promotiile si restrictiile impuse jucatorilor

Promotiile si restrictiile impuse jucatorilor

Piete restranse si tipuri de pariuri – Ofertele obisnuite sunt restrictionate de la anumite tipuri de pariuri, cum ar fi totepool, si chiar anumite piete sportive, astfel incat sa verificati termenii. Token-urile gratuite sunt, in mod evident, un singur pariu, deci nu pot fi impartite si utilizate pentru pariurile cu acoperire completa (desi bonusurile pot fi de obicei). In schimb, daca vi se acorda un pariu gratuit pentru un anumit sport sau eveniment, acesta trebuie pariat pe acel sport sau eveniment.

Fotbal live stream Pariurile live sunt un fenomen modern care era practic imposibil inainte de epoca internetului. Acest lucru va permite sa pariati prin minge, lovitura, aruncare etc., aproape pana la a doua. Acest lucru poate oferi puntorilor patru avantaje principale daca sunt utilizate bine:

Timpul pariului – In primul rand, pariurile live va permit sa asteptati pana la momentul potrivit pentru a face un pariu. Folosind exemplul mentionat anterior, daca credeti ca o echipa va castiga, dar este incetata din blocuri si poate concedia, atunci asteptarea pana la scaderea cu 1-0 va va oferi cote mult mai mari pentru castig.

Vizionarea si difuzarea – Daca doriti sa pariati pe baza actiunii pe care o vedeti, atunci in joc este o modalitate mai buna de a o face. De exemplu, de multe ori este mai usor sa vezi cum incepe o echipa sau un concurent sa joace inainte de a decide daca va pune un pariu. Daca plasati un pariu la scurt timp dupa inceperea evenimentelor, oricum veti primi cote aproape identice cu piata pre-eveniment. Cu atat de multi operatori care ofera acum streaming in direct, acest lucru ofera si mai multe oportunitati de a profita cele mai bune sanse de a paria.

Piete disponibile – Unele piete sunt disponibile doar in joc si daca doriti sa pariati literalmente prin actiunile individuale, cum ar fi urmatoarea echipa care sa inscrie, urmatoarea minge care urmeaza sa fie ghicita, urmatoarea minge care urmeaza sa fie depasita, urmatoarea rachita etc., etc. atunci acesta este calea de urmat.

Oferte conexe inainte de eveniment – Multe rezervari ofera pariuri gratuite in joc daca plasati un pariu calificat inainte de meci. De exemplu, pariati „20 de lire sterline la cote de 1/2 + pe Manchester City contra Chelsea si obtineti un pariu gratuit de 10 GBP in joc”. Acestea sunt foarte comune la cele mai mari rezervari, cum ar fi Coral si sunt disponibile in jurul celor mai mari evenimente. Din nou, o modalitate excelenta de a adauga valoare pariurilor tale. Cand sunt disponibile, acestea sunt listate dupa sport pe pagina noastra de oferte de pariuri.

Știri relevante