Protejarea cailor si a jokeilor pot influenta un pariu

Imbunatatirile includeau urmatoarele aspecte cu videoclipuri cu mersul calului trimis la veterinari inainte de festival, sau calul a fost verificat de medicii veterinari inainte de prima cursa, preum si jucatorii neexperimentati au trebuit sa mearga pe traseu inainte de cursa, iar campul maxim Grand Chase anual redus de la 24 la 20, insa Handicap-ul Jokeilor Conditionale de la Pipe Martin Pipe Conditiile obstacolului s-au schimbat

Desi ideea de a privi cat de des cad caii nu se limiteaza la Festivalul de la Cheltenham, este de remarcat faptul ca acest lucru s-a intamplat, deoarece este ceva de microcosmos pentru alte curse de curse. Nivelul de protectie pentru cai si ingrijorarea pentru bunastarea lor din partea autoritatii britanice de echitatie se imbunatatesc.

Rezultatul este ca cursurile sunt imbunatatite constant pentru a reduce sansa caderii unui cal, ceea ce la randul sau va reduce sansa de a muri. Limitarea numarului de cai care mor este scopul final al curselor de sarituri, asa ca nu este de mirare ca cursuri precum Cheltenham sunt privite in mod continuu.

Cati cai cad in medie? Caderea cailor si jockey-ului In momentul in care stim numerele de la Festivalul Cheltenham din 2019, putem arunca o privire pentru a vedea numarul mediu de falanti. Din 498 de cai care au participat la cele 28 de curse in timpul intalnirii, doar 20 au cazut.

Merita mentionat ca nu este acelasi lucru cu a spune ca un cal nu a terminat cursa. Au fost destule care si-au dezvaluit calaretul, au tras-o sau au refuzat sa intre in cursa in primul rand. Ne uitam in mod special la caii care nu puteau finaliza cursa pentru ca ei insisi au cazut.

20 este doar 4,01% din cei 498 de alergatori care au luat parte la cursele. Cifra este influentata de prezenta a 8 falnici in Chase National Hunt. Daca acceptati ca acea rasa este o anomalie si treceti-o in jos la media falantilor de 1, ar fi existat 13 falnici.

13 din 498 este de 2,61%. Este ceva demn de luat in considerare cand vine vorba de gandirea despre cat de des cad caii, deoarece este probabil mai aproape de realitate decat includerea unei curse individuale in care a existat un numar neobisnuit de falanti.

Știri relevante