Provocare de 100 mililoane pe Betstars

Prezicerea tuturor rezultatelor la turneul din Cupa Mondiala este ceva ce am avut cu totii de-a lungul anilor. Cu toate acestea, pentru cei din acest an, cei de la BetStars, noul serviciu de pariuri online de la PokerStars, au un stimulent ceva mai profitabil sa stea si sa studieze programul.

Acest lucru se datoreaza faptului ca daca puteti prezice in mod corect toate cele 64 de rezultate – Castigare, Pierdere sau Egal – ale pariurilor din Cupa Mondiala 2018, puteti castiga pana la un incredibil de 100 de milioane de lire sterline in Stele 100 de milioane de milioane de lire sterline!

Previzionati toate cele 64 de rezultate pentru a fi un castigator al Promotiei (sau castigatori in cazul in care sunt mai multi) si primiti un „Mare Premiu” de 100.000.000 lire sterline platit sub forma de suma forfetara (sau impartit intre mai multi castigatori)!

Exista cateva premii superbe de consolare disponibile si pentru ratarile apropiate.

De asemenea, BetStars va aloca puncte bazate pe predictiile corecte realizate ca parte a „Leader Board Challenge”, cu puncte acordate pe baza previziunilor pe tot parcursul turneului.
Primul premiu de consolare va consta in PokerStars Players NL Hold’em Championship Platinum Pass, intrare de 25.000 de dolari la evenimentul PSPC, sase nopti de cazare la Atlantis Resort, Nassau (Bahamas), 2.000 USD in alocatii pentru alimente si bauturi si 10 milioane USD cheltuind bani.

Castigatorii premiului 2 pana la 1000 de premii vor primi fiecare 5 x Bilete $ 1 Spin & Go, 1 X $ 10 pariuri gratuite pe BetStars si bonusuri de 40 x 0,50 USD pe Casino PokerStars doar pentru slotul MatchDay Million Slot.

Intrarea in Stars a 100 de milioane de lire sterline consta din doar trei pasi simpli:

Faceti alegerile dvs. – Previzionati corect toate rezultatele pentru Cupa Mondiala – castigati, pierdeti sau remizati.

Inregistrare – Creati-va contul gratuit.

Trimiteti-va intrarea gratuita – utilizati intrarea dvs. gratuita pentru o sansa de a castiga pana la 100 de milioane de lire sterline!

Știri relevante