Menu

Provocare de 100 mililoane pe Betstars

Provocare de 100 mililoane pe Betstars

Betstars are mereu concursuri interesante

Prezicerea tuturor rezultatelor la turneul din Cupa Mondială este ceva ce am avut cu toţii de-a lungul anilor. Cu toate acestea, pentru cei din acest an, cei de la BetStars, noul serviciu de pariuri online de la PokerStars, au un stimulent ceva mai profitabil să stea şi să studieze programul.

Acest lucru se datorează faptului că dacă puteţi prezice în mod corect toate cele 64 de rezultate – Câştigare, Pierdere sau Egal – ale pariurilor din Cupa Mondială 2018, puteţi câştiga până la un incredibil de 100 de milioane de lire sterline în Stele 100 de milioane de milioane de lire sterline!

Previzionaţi toate cele 64 de rezultate pentru a fi un câştigător al Promoţiei (sau câştigători în cazul în care sunt mai mulţi) şi primiţi un „Mare Premiu” de 100.000.000 lire sterline plătit sub forma de suma forfetară (sau împărţit între mai mulţi câştigători)!

Există câteva premii superbe de consolare disponibile şi pentru ratările apropiate.

De asemenea, BetStars va alocă puncte bazate pe predicţiile corecte realizate ca parte a „Leader Board Challenge”, cu puncte acordate pe baza previziunilor pe tot parcursul turneului.
Primul premiu de consolare va consta în PokerStars Players NL Hold’em Championship Platinum Pass, intrare de 25.000 de dolari la evenimentul PSPC, şase nopţi de cazare la Atlantis Resort, Nassau (Bahamas), 2.000 USD în alocaţii pentru alimente şi băuturi şi 10 milioane USD cheltuind bani.

Câştigătorii premiului 2 până la 1000 de premii vor primi fiecare 5 x Bilete $ 1 Spân & Go, 1 X $ 10 pariuri gratuite pe BetStars şi bonusuri de 40 x 0,50 USD pe Casino PokerStars doar pentru slotul MatchDay Million Slot.

Intrarea în Stars a 100 de milioane de lire sterline constă din doar trei paşi simpli:

Faceţi alegerile dvs. – Previzionaţi corect toate rezultatele pentru Cupa Mondială – câştigaţi, pierdeţi sau remizaţi.

Înregistrare – Creaţi-vă contul gratuit.

Trimiteţi-vă intrarea gratuită – utilizaţi intrarea dvs. gratuită pentru o şansă de a câştiga până la 100 de milioane de lire sterline!

Știri relevante