Psihologia greselilor si cauzelor lor la pariurile sportive

De exemplu, fiecare proprietar de intreprindere mica se asteapta cu siguranta sa castige milioane intr-o zi in acest fel, dar nu isi da seama ca un procent mare de intreprinderi mici intra in faliment in primii cativa ani de existenta. Si afacerile care reusesc in cele din urma cu siguranta nu castiga milioane imediat. Proprietarul trebuie sa lucreze la ele in timp.

Asteptarile realiste, atunci cand sunt utilizate corect, servesc, de asemenea, ca un impuls pozitiv pentru obiectivele tale. Cand atingi un sub-obiectiv, acesta va fi un impuls psihic. Dar daca creati obiective care sunt foarte dificile sau chiar imposibil de atins, veti pierde acest impuls psihic si vor exista mai multa disperare si neputinta, adica ucigasi de incredere ai oricarui efort.

Nu intrati in lumea pariurilor sportive cu faptul ca veti putea inlocui veniturile din munca cu veniturile din pariuri. In schimb, fii realist si gandeste-te ca daca poti obtine un profit lunar de pariuri de 20% din plata clasica intr-un an, va fi minunat.

Nu va puteti astepta ca fiecare zi sau saptamana sa fie un plus. Intelegeti ca o serie proasta uneori ii intalneste pe toti, deci nu este nevoie sa intrati in panica. Dar daca pierzi mult timp, este posibil sa faci ceva gresit. Va recomandam sa evaluati retroactiv toate pariurile. In acest fel veti putea detecta erori.

Invata din greselile tale si descopera cauza esecului

Toata lumea din viata face greseli. Fie ca este un gunoi sau un antreprenor. Daca cineva iti spune vreodata ca nu a gresit niciodata, nu a luat o decizie proasta si asa mai departe, cu siguranta minte. Omul nu este perfect. Dar, pe de o parte, acest lucru nu este rau, daca il puteti folosi. Putem invata intotdeauna din greselile pe care le facem.

Pierderea este (ca si castigarea) o parte din toate, inclusiv pariurile sportive. Daca veti avea sau nu succes, este determinat de modul in care puteti face fata pierderilor. Multe case de pariuri ar reusi, dar acest lucru nu se va intampla deoarece isi pierd capul in pierdere si incep sa actioneze irational. Incep sa parieze frenetic pe orice oportunitate de pariere, creand acumulatori cu multe meciuri, pariuri cu cote mari si asa mai departe – acesta este calea dracului.

Cand faceti o greseala, concentrati-va pe invatarea din ea. Stiti ca ati facut-o, respirati adanc, analizati intreaga situatie retrospectiv si sugerati o solutie mai buna (corecta). Si nu, solutia potrivita este cu siguranta sa nu pariati mai des sau mai agresiv … sau sa pariati mai multi bani. Inseamna sa ramai calm, in echilibru si sa privesti spre o zi de maine mai buna.

Știri relevante