Psihologia pariurilor si primii pasi catre succes la pariuri

Ar fi usor sa scrieti o carte intreaga pe tema psihologiei in pariurile sportive, cu toate acestea, scopul Scolii noastre de pariuri este sa va invete cat mai concis posibil si sa va concentrati intotdeauna pe un punct cheie.

Nu, nu vrem sa spunem ca veti fi lipsiti de unele informatii (importante). Dar este de inteles ca multi dintre voi nu vor fi interesati sa citeasca pagina cu pagina, asa ca uneori este mai bine sa fiti scurt. La urma urmei, daca sunteti interesat de mai multe informatii, veti gasi multe articole in sectiunile noastre.

In aceasta lectie, ne vom baza pe introducerea in psihologie prin care v-am dus in ultima lectie. Astazi vom introduce un ghid al succesului. Dar, mai intai, este absolut esential sa intelegi cat de importanta este psihologia – nu doar in pariuri, ci in intreaga ta viata. De asemenea, trebuie sa intelegeti ca din punctul de vedere al psihologiei, o persoana este educata toata viata, nu numai citind diverse articole si carti, ci in principal practic. Fiecare experienta, fiecare emotie, este ceva de la care poti invata si te poti asigura ca te misca inainte intr-un fel.

Din lectia de astazi, veti invata invataturi tehnice cheie despre cum sa va controlati mintea si sa folositi puterea care este in fiecare dintre noi. Sportivi de elita, antreprenori si multi alti oameni de succes au dezvaluit secretele pe care le contine aceasta zona magica, dar adesea misterioasa.

1) Stabiliti-va obiectivele

Drumul fara scop este doar ratacire. Este foarte important sa va stabiliti un obiectiv clar. Unde vrei sa mergi? Vrei sa devii un parior profesionist? Stabilirea obiectivelor este importanta din mai multe motive, cum ar fi o sursa de motivatie. Scopul este sa va asigurati ca ramaneti angajat si sa faceti progrese pozitive in acest sens.

Stabilirea obiectivelor este o parte importanta a dezvoltarii personale. Este forta motrice care ne conduce in fata.

2) Aveti asteptari realiste

Acesta este motivul pentru care multi oameni ajung sa esueze si sa se simta dezgustati de ei insisi. Aveau asteptari si obiective nerealiste. Dar nu puteti obtine nimic bun in acest fel – pasii individuali pe care doriti sa ii realizati sunt mult prea exigenti pentru a reusi. Mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama singur, vei pierde motivatia si vei incepe sa reactionezi negativ la totul.

Deci, asigurati-va ca asteptarile dvs. sunt realiste. Ca vrei sa realizezi ceva care este realizabil. Nu spunem ca trebuie sa ramai la pamant, dar nu ar trebui sa mergi in extrema opusa. Incepeti usor si in timp puteti ridica stacheta.

Știri relevante