Putem invinge cotele, dar case de pariuri nu

Nu exista nicio modalitate de a garanta ca vei castiga un pariu si nici o strategie de pariere in lume nu este o dovada de prost. Site-urile de pariuri sunt companii private care fac profit, in timp, vor castiga intotdeauna in medie, iar din acest motiv, ar trebui sa jucati doar ceea ce va puteti permite pentru distractie. Acum este posibil sa nu poti invinge bookie-ul, dar cu siguranta poti invinge sansele, astfel incat atunci cand castigi poti obtine mai multa valoare.

La ce ne referim batand cotele? Aceasta cauta preturi excesiv de pesimiste, adica rezervarea evalueaza sansele ca evenimentul sa se intample mai mic decat in ​​realitate si, prin urmare, ofera cote mai mari decat ar trebui. Daca puteti observa linii cu preturi excesive atunci cand cresc, puteti adauga foarte mult valoare pe termen lung la pariurile dvs. Acest lucru nu mareste sansele de a castiga, ci inseamna ca atunci cand castigati obtineti cele mai bune plati posibile.

In acest articol vom discuta despre cum sa remarcam pietele cu preturi excesive si cum sa luam decizii mai bune in general atunci cand pariati online in carti sportive sau cazinouri.

Stabilirea preturilor cotei Nu exista nicio magie in spatele cotei, in cele din urma preturile fixe din sport sunt decise in special de alti oameni si acest lucru inseamna ca toate preturile cotei sunt deschise erorilor umane. Daca puteti observa eroarea umana inainte de a face cartierul, acest lucru va poate permite de multe ori sa luati un pret mai mare decat sansa reala a rezultatului.

Cea mai simpla si mai veche forma de joc este intre doar doua persoane. Aceasta se bazeaza pe doua persoane diferite care au predictii independente cu privire la rezultatul unui eveniment. Daca o persoana crede ca un eveniment va merge intr-un fel si o alta crede ca va merge altul, puteti transforma acest lucru intr-un pariu. Daca pariul are sanse egale de aparitie, atunci sansele vor fi apropiate de egal, daca schimbarea unui rezultat este mai mare de 50% din timp, atunci preturile vor fi sub egal si daca exista sanse mai mici, pretul va fi peste uniformizeaza.

Dar cine decide care sunt sansele reale de a se intampla ceva? In lumea moderna, o mare parte din acestea se refera la software si la alte matematici, dar la sfarsitul zilei aceste lucruri au nevoie de programare si calcul si, prin urmare, sansele sunt intotdeauna rezultatul judecatii umane.

Știri relevante