Queen Cleopatra slot despre comorile ascunse egiptene

Regina Cleopatra este celebrata pentru frumusetea ei, precum si pentru inteligenta si inteligenta politica. In acest slot, Novomatic invita jucatorii sa priveasca in viata ei luxoasa, care contine bogatii nespuse. Regina Cleopatra are un aspect simplu 5 × 3, rotiri gratuite si o salbaticie in expansiune care acopera o intreaga tambur, crescand sansele de a castiga mare! Continuati sa cititi aceasta recenzie a slotului Queen Cleopatra pentru a afla mai multe despre acest joc, inclusiv cateva sfaturi valoroase.

Obosit de lectura? Vedeti capturile de ecran ale Reginei Cleopatra de mai jos si revendicati una dintre ofertele bonus ale cazinourilor noastre recomandate pentru a juca gratuit sau real!

Dupa cum se indica prin numele sau, jocul are o tema distincta egipteana antica. Cu toate acestea, Novomatic ii aduce o usoara rasucire facand ca mai multe dintre simbolurile jocului sa aiba culori luminoase de neon. Jocul are 5 role si 2 randuri, cu 10 linii de plata fixe.

In ciuda numarului simplu de linii de plata, jucatorii nu au optiunea de a paria un anumit numar de monede pe linie de plata. In schimb, slotul ofera doar o optiune de pariere totala, unde pariurile pe rotire variaza de la 0,1 si ajung la 500 de monede. Tabela de plati arata ca cel mai profitabil simbol al jocului este o carte de aur speriata, care actioneaza ca simbolul scatter, deoarece 5 dintre acestea au ca rezultat castigarea jackpotului de 250.000 de monede! Aceasta recenzie a slotului Regina Cleopatra va raspunde acum la cateva intrebari pe care le-ati putea avea.

Joaca Regina Cleopatra la cele mai bune cazinouri Novomatic online – revizuite si aprobate! Recomandarea noastra se bazeaza pe o gama larga de aspecte: acestia accepta clienti din Romania, ofera o gama larga de plati pentru dvs., adica Apple Pay, Interac sau Visa Debit, si ofera o multime de jocuri de la Novomatic, precum si de la alti furnizori BGaming, Lightning Box sau Stakelogic.

Regina Cleopatra ofera jucatorilor un design grafic frumos, caracteristici speciale interesante si o caracteristica profitabila de rotiri gratuite. Drept urmare, acordam acestui joc un rating ridicat, dar avertizam ca jucatorii obisnuiti sa elaboreze jocuri bonus vor fi dezamagiti. Nu am gasit niciun site web in care sa puteti folosi modul de redare gratuita.

Știri relevante