Menu

Quickspin detine cele mai elegante sloturi posibile

Quickspin detine cele mai elegante sloturi posibile

Intrucat suntem Quickspin lider, am compilat colectia completa de sloturi Quickspin disponibile intr-un loc convenabil. Nu numai ca puteti gasi toate sloturile video Quickspin in versiunea „demo gratuita”, dar toate sloturile sunt dotate și cu o revizuire detaliata a jocului. Revizuirea jocului cuprinde un tutorial de joc, explicatia tuturor caracteristicilor jocului și de ce ar trebui sa joci jocul. Descoperiti diferitele sectiuni și categorii de optiuni de jocuri ale cazinoului Quickspin și incercati toate sloturile Quickspin gratuit, chiar aici!

Quickspin este o companie lidera de software pentru jocuri de cazino pentru jocuri de cazino care reunește o concoactie puternica de stil și inovatie care va aduce „sloturi video nemaipomenite”. Cu o echipa de designeri și dezvoltatori experimentati și dedicati, Quickspin a adus o schimbare de piata in industria cazinourilor. De-a lungul anilor, acest furnizor de jocuri de cazino a bagat numeroase premii, in ciuda faptului ca este o companie destul de noua. Acesta a acumulat un premiu Rising Star, premiul Game of the Year pentru slotul video Big Bad Wolf, software pentru jocuri mobile, Furnizorul de jocuri sociale și un premiu inovatie in RNG Casino Software la evenimentul EGR B2B 2016.

In ultimii ani, compania a dezvoltat și a creat o selectie vasta de jocuri de cazinou flash, alimentate de software-ul Random Number Generator (RNG), care garanteaza un procent de revenire la jucator și joc corect. Colectia de jocuri de cazino Quickspin consta in prezent din sloturi video și sloturi clasice, dar cine știe ce viitor ar putea aduce de la acest furnizor.

Suntem foarte mandri ca va oferim colectia completa de sloturi video in intregime, gratuit pe site-ul nostru web pentru ca cititorii noștri sa incerce și sa se joace.

Dedictia lor pentru dezvoltarea de sloturi video inovatoare și emotionante este evidenta pentru toti. La sfarșitul zilei, daca iti place munca și ești bun la ceea ce faci, rezultatul final va fi ceva in care toata lumea poate avea mare placere.

Așadar, cand intalniti brandul Quickspin la orice cazinou online, puteti fi sigur ca sunteti la dispozitie!

Pentru a oferi o gama de jocuri de cazino online, care sunt jucate pentru furnizorii de jocuri pe bani reali, impreuna cu cazinourile online, trebuie sa solicite mai intai o licenta. Daca doresc sa iși ofere produsele in diferite tari, aceste licente trebuie achizitionate inainte de a putea functiona legal.

Ar trebui sa nu spunem, cu cat sunt obtinute mai multe licente, cu atat mai bine. Aceasta deschide mai multe domenii in care furnizorii iși pot prezenta jocurile in intreaga lume.

In prezent, Quickspin are o serie de licente, detaliate in tabelul de mai jos. Ceea ce puteti observa este ca, in comparatie cu un numar de alti furnizori de jocuri, Quickspin nu detine atatea licente. Ar fi rezonabil sa sugereze ca in viitor ar putea cauta sa obtina inca cateva.

Știri relevante