Menu

Rangul mâinilor de poker trebuie înţeles încă de la început

Rangul mainilor de poker trebuie inteles inca de la inceput
Acestea sunt clasamente standard pentru majoritatea jocurilor de poker şi se aplică tuturor variantelor de poker high-hand, inclusiv Texas Hold’em, Omaha şi Stud.

Veţi găsi o diagramă de clasificare a mâinilor de poker imprimabila sub clasamentul mâinilor, precum şi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre mâinile de poker şi clasamentul mâinilor de poker.

Acestea sunt clasamente standard pentru majoritatea jocurilor de poker şi se aplică tuturor variantelor de poker high-hand, inclusiv Texas Hold’em, Omaha şi Stud.

Veţi găsi o diagramă de clasificare a mâinilor de poker imprimabila sub clasamentul mâinilor, precum şi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre mâinile de poker şi clasamentul mâinilor de poker.

Crezi că ai ce ai nevoie pentru a câştiga la Texas Hold’em? Puteţi oricând să vă testaţi abilităţile online la mize mici, dar pe site-uri de poker pe bani reali. Toate site-urile bune de poker au, de asemenea, moduri de joc de bani, unde puteţi juca fără a fi nevoie să vă riscaţi banii.

Care mana de poker castiga calculatorul?

Dacă sunteţi în mijlocul unei mâini şi nu vă daţi seama ce mana de poker castiga potul, accesaţi calculatorul nostru »Care mana de poker castiga.

Introduceţi doar cărţile dvs., cartea adversarului şi cărţile de bord, apăsaţi butonul şi vă va spune exact care jucător are mana de poker câştigătoare!

O chintă bate o culoare?

Nu. Aceasta este una dintre cele mai frecvente concepţii greşite în poker. În Texas Holdem, o culoare (cinci cărţi de acelaşi costum) bate întotdeauna o dreaptă (cinci cărţi într-o secvenţă numerică). O culoare dreaptă, care reprezintă cinci cărţi ale aceluiaşi costum în ordine consecutivă, bate ambele mâini.

Ce mana de poker este mai bună – două perechi sau trei de un fel?

Trei-in-un fel bate întotdeauna două perechi. Singura mana de poker „făcută” pe care bate două perechi este o pereche.

„Toţi roşii” sau „toţi negrii” bat direct?

„All Reds” sau „All Blacks” nu bate / înseamnă nimic în poker. Pentru a face o culoare în poker trebuie să aveţi cinci cărţi din acelaşi costum. Asta înseamnă cinci pică, inimi, bate sau diamante. A avea toate o singura culoare nu este o mana de poker.

Contează dacă am cărţi de culoare mai mari?

Da. În No-Limit Hold’em, dacă ai o carte cu un aş că cea mai mare carte şi adversarul tău are o culoare cu un rege ca carte inalta, vei castiga. Cel mai simplu mod de a înţelege cine castiga este să întindeţi mana completă de cinci cărţi şi să o comparaţi cu mana adversarului. Dacă cineva are o carte mai mare, acea persoană castiga evident, amândoi împărţiţi cărţile pe tablă.

În plus față de oferta promoțională pentru clienți noi, Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/) are și alte promoții în curs și rotative pentru clienți noi și existenți într-o multitudine de sporturi, în funcție de sezon. Consultați pagina noastră promoțională Unibet pentru mai multe! Fila Promoții este locul în care clienții pot găsi oferte speciale zilnice, care este o caracteristică plăcută, centralizată, oferită de Unibet.

Există o selecție uriașă de piețe de sport atât pe piețele americane, cât și pe cele internaționale disponibile la Unibet, care le împarte în secțiuni „Popular” și „Sport”. Listările populare includ de obicei NBA, NFL, NHL, MLB și Liga Campionilor. Lista Sporturilor include piețele din fiecare ligă pe care Unibet le oferă, inclusiv piețe internaționale pentru baseball, baschet, fotbal, hochei, box, golf, ciclism, tenis, UFC/MMA, sport cu motor și multe altele.

Rețineți că legea din Virginia interzice pariurile pe jocuri care implică echipele sale colegiale. Pariurile live și pariurile pentru jucători sunt, de asemenea, interzise în toate jocurile colegiale, nu doar în cele care implică școlile din Virginia.

Știri relevante