Rasfoieste Cartea de Aur si vei avea doar castiguri

Descoperiti piramida secreta in Cartea de aur: slotul clasic, un joc care are un plata de 50.000x simboluri de top cu posibilitatea de a obtine un multiplicator pe acea combinatie sau un ecran complet al simbolului special in expansiune. Jocul are 10 linii de plata intotdeauna active, cinci tambururi si trei randuri. Trei imprastieri acorda 10 rotiri gratuite si multa distractie pe role.

Intrati intr-una dintre piramidele misterioase din tara straveche a Egiptului pentru a juca pentru premii in bani si o experienta de cazinou online stelara. Slotul Book of Gold Classic se joaca pe cinci role si trei randuri, cu un pariu de pornire de doar 0,10 pe rotire, care este un ban pe linie de plata. Parcurgand mai multe pariuri, jucatorii vor ajunge in cele din urma la pariul maxim de 100,00 GBP pe rotire, ceea ce este egal cu 10,00 GBP pentru o singura linie de plata si pentru castigul liniei.

Pentru a seta pariul, pur si simplu folositi sagetile in sus si in jos pentru a ajunge la pariul preferat in patratul care spune in mod corespunzator BET, de sub a treia tambur. Book of Gold are zece linii de plata intotdeauna active. Indiferent de suma pariului, fiecare rotire va extrapola aceasta suma de-a lungul liniilor de plata si catre castigurile potentiale. Pentru a seta rotirea rotilor, apasati butonul rotativ rotativ rosu, care este situat sub tamburi.

Jucatorii au optiunea de a activa butonul autospins, care este situat in dreapta rotirii. Selectarea acestei optiuni deschide un numar de setari predefinite de rotiri automate, cu optiunea avansata de a seta o limita de pierdere sau o singura limita de castig. Un alt buton poate fi util, iar acesta este butonul Bet Max, reprezentat de un teanc de monede.

Tabelul de plata in orice joc de slot este o sursa utila de informatii. Acesta permite jucatorilor sa vada simbolurile platite, premiul pentru jackpot-ul Book of Gold Classic, ceea ce declanseaza functia bonus, regulile jocului si aranjarea liniilor de plata. Cu plata de plata fiind dinamica, aceasta reflecta simbolul castigat in functie de pariul selectat. Astfel jucatorii stiu la ce joaca atunci cand pariaza suma aleasa.

Cel mai valoros simbol al jocului este o carte de aur. Acesta plateste 20.000x pe pariul pe linie atunci cand cinci astfel de simboluri aterizeaza oriunde pe role. Acest simbol este imprastiatul jocului si salbaticul si inlocuitorii faraonului, osirisului, ghemei si ochiului lui Horus, precum si cartile inalte care variaza de la zece la as.

Al doilea simbol cel mai valoros este cel al faraonului. Cinci dintre acestia platesc 50.000, ceea ce reprezinta valoarea finala din Cartea de aur clasica in termeni de bani. Acest simbol este urmat de Osiris, care plateste 20.000x pe pariul pe linie atunci cand cinci aterizeaza pe role. Grosul si ochiul de horus platesc ambele 7500x pentru acelasi numar de simboluri potrivite.

Știri relevante