Menu

Rata de câştig la un turneu de poker trebuie să cunoşti

Rata de castig la un turneu de poker trebuie sa cunosti
Celălalt lucru de luat în considerare este rentabilitatea investiţiei. Dacă jucaţi în turnee care oferă de 1.000 de ori buy-in-ul, vă puteţi permite să faceţi mişcări puternice pentru a încerca un final profund.

Ca jucător solid, eşti obligat să-ţi ţii norocul de mai multe ori de la o mie

De fiecare dată când vedeţi un jucător profesionist care intră într-un turneu mare, puteţi privi înapoi şi puteţi găsi o mulţime de mâini în care jucătorul „a avut noroc”.

Pentru a folosi strategia de sac de luptă în scopuri proprii, doriţi să vă asiguraţi ca vă asumaţi aceste riscuri atunci când este cel mai profitabil să faceţi acest lucru. Va trebui să pariaţi în mai multe puncte dintr-un turneu, absolut – aşa ca asiguraţi-vă ca faceţi acest lucru atunci când veţi câştiga cel mai mult.

Jucătorii care pierd sunt întotdeauna rapid numiţi turneele de teren mare „bingo” sau „crapshoots”, în timp ce jucătorii câştigători se descurca în mod constant.

Doar pentru ca poţi şi va trebui să joci într-un turneu, asta nu înseamnă întotdeauna ca ar trebui. Când ai un M de 20+ (M-ul tău este raportul dintre stack-ul tău de cipuri şi suma blind-urilor şi ante-urilor) nu este nevoie să cauţi un joc.

Cu un M de peste 20 poţi juca „poker real”, aşa cum ar spune unii. Cu alte cuvinte, puteţi juca, ridica, apela şi plia în aproape toate situaţiile. Dar doar pentru ca nu eşti forţat să mergi în căutarea unui pariu nu înseamnă ca nu ar trebui să iei unul dacă se prezintă oportunitatea potrivită.

În acest moment al unui turneu, va puteţi permite să jucaţi poker conservator şi să evitaţi să luaţi o monedă. Exista chiar şi unii profesionişti care vor argumenta impotriva mutării all-in-ului cu un M peste 100, indiferent de puterea mâinii tale.

Ei susţin ca nici măcar să fii un favorit de 80% nu merită viaţa ta în turneu, când îţi poţi permite să pleci şi să aştepţi un loc cu un risc mai mic. Acesta este motivul pentru care unii profesionişti vor renunţa la AA într-un eveniment principal împotriva unui all-in din prima rundă.

Amândoi sunt de acord şi nu sunt de acord cu această filozofie

La urma urmei, jetoanele tale sunt viaţa ta de turneu – trebuie să le protejezi cu orice preţ. Fără jetoane nu aveţi turneu.

Dacă sunteţi cel mai bun jucător la masa dvs. cu o marjă largă, este logic să vă îndreptăţi într-o astfel de situaţie. A fi masiv adânc în fata altor noua jucători mai puţin pricepuţi decât vă va permite să va dezvoltaţi stiva constant, fără riscuri.

Dacă nu va aflaţi într-o astfel de situaţie, veţi dori să va băgaţi în cele mai mari vase pe care le puteţi atunci când veţi avea cele mai bune lucruri.

Cel mai bun sfat pentru un început conservator este să staţi departe de orice oală mare în care va puteţi găsi o monedă sau mai rău.

Odată ce aţi început să ajungeţi la M scăzut, opţiunile standard de apelare, ridicare şi înclinare nu mai sunt disponibile pentru dvs.

Când aveţi un M de 6, orice mana pe care o jucaţi va va angaja – ceea ce înseamnă ca jucaţi pentru stiva dvs.

Unibet Poker este la fel de sigur ca casele. Acesta este unul dintre cele mai reputate și mai orientate site-uri web de poker online. Nu veți avea griji cu privire la jocurile trucate sau pentru a nu primi banii la timp.

O da. Unibet Poker organizează o mulțime de turnee zilnice și săptămânale, inclusiv o mulțime de freeroll-uri. Cu toate acestea, garanțiile tind să fie puțin scăzute.

Unibet Poker are o secțiune excelentă de ajutor, cu o mulțime de întrebări frecvente, precum și un forum activ al comunității. Dacă nu puteți găsi un răspuns acolo, există o funcție de chat live sau informații de contact prin e-mail pentru asistența clienților șapte zile pe săptămână. Dar, acest lucru este disponibil numai pentru utilizatorii înregistrați.

Știri relevante