Menu

Realitatea din teren si mizele din tribune

Realitatea din teren si mizele din tribune

Imaginati-va pentru o clipa ca urmariti un meci de fotbal in persoana si urmariti un jucator care inscrie un gol. Puteti folosi apoi un schimb de pariuri pentru a plasa un pariu impotriva altcuiva care urmareste evenimentul acasa, dar difuzarea lor ar putea fi la maximum zece secunde in urma, ceea ce inseamna ca stiti ca pariul dvs. este castigator, dar nu au primit un indiciu. Din acest motiv, ideea de a face curte este discutabila din punct de vedere moral. Pentru a spune altfel, ai fi multumit sa pariezi impotriva cuiva care stia ca fiecare pariu pe care il pun impotriva ta va castiga?

In timp ce schimburile nu va ofera, de obicei, sansa de a paria pe puncte individuale intr-un meci de tenis, fac casele de pariuri fixe. Deoarece sunt companii care castiga milioane de lire sterline in fiecare an, cele care se angajeaza in a face curte au mult mai putin de o problema folosind-o pentru a obtine o suma din rezervari. Este corect sa spunem ca aceste companii de mai multe milioane de lire nu sunt de acord cu ideea ca sunt joc corect, de unde si ideea de a incerca sa opreasca instantele de judecata, oricat ar putea. Problema este ca, uneori, oamenii conduc in totalitate nevinovati, cum ar fi David Mawer, fiind acuzat ca s-au angajat in practica atunci cand de fapt rade de parul unui jucator alaturi de iubita sa.

Toate cotele In 2019, BBC a produs un show numit Can You Beat The Bookies. In ea, gazda, Lloyd Griffith, isi petrece timpul intalnind numerosi oameni care se angajeaza in practici de jocuri de noroc pentru a vedea daca este posibil sa faca exact asta fara a pierde bani. Unul dintre persoanele cu care a sfarsit vorbind a fost un cap care a purtat numele de Joe si a calatorit lumea pentru a paria pe meciuri de tenis.

Acesta sustine ca a castigat peste 300.000 de lire sterline datorita instantelor judecatoresti, profitand de faptul ca casele de pariuri solicita persoanelor fizice sa introduca rezultatul punctelor individuale intr-un dispozitiv electronic care le trimite informatiile inapoi.

Aceste dispozitive sunt folosite la aproape toate meciurile pe care poti paria, asa ca Joe si-a petrecut timpul cautand umpiri care au fost incet sa introduca informatiile, oferindu-i o fereastra critica in timpul careia ar putea paria. In cele mai perfecte scenarii, Joe va gasi un meci care avea o combinatie intre un arbitru lent si jucatori saraci care au castigat puncte ocazionale, ceea ce inseamna ca sansele erau mai lungi si ca sansa lui de a castiga mare era mai mare.

Știri relevante