10Bet

Drept urmare, exista o multitudine de site-uri de jocuri online care sunt axate pe sport, dar care ofera si jocuri precum cazinoul si pokerul. Un astfel de site, 10bet, face obiectul acestui articol.

Cand veti ajunge la pagina de pornire a companiei, veti fi inundati cu optiuni de pariuri sportive. Nu va lasati pacaliti; acest site are un cazinou alimentat de mai multi furnizori care rivalizeaza cu oricare dintre site-urile de cazinouri independente din industrie.

10bet

10bet are o varietate de bonusuri in functie de unde vizitati. Mai jos am enumerat toate bonusurile pe care 10bet le ofera in prezent in afara rezidentilor din Marea Britanie (le vom acoperi mai detaliat pe ale lor mai jos)

        Sport – bonus de bun venit de 100% pana la 50 GBP. (Se aplica conditii complete)

  • Conditii materiale: numai clienti noi; Min. depuneti 15 GBP; Suma bonusului 100% din depozit pana la 50 GBP; Depunere pariu si bonus de 8 ori in termen de 60 de zile; 4/5 Min. cota unica sau 2/5 min. cote de selectie acca; Max. contributie la miza egala cu bonusul initial; Anumite tipuri de pariu si metode de plata sunt excluse; A se vedea conditiile complete; Se aplica termeni; Peste 18 ani

        Cazinou – Bonus de 100% pana la 100 GBP + 25 rotiri. (Se aplica conditii complete)

  • Conditii materiale: numai clienti noi; Min. depuneti 15 GBP (fara Skrill / Neteller); Bonus de pariere 40x in termen de 15 zile; Castiguri maxime = 10x bonus; Valabilitate rotiri gratuite: 7 zile; Rotiri gratuite max. castiguri = 100 GBP. Contributia mizei conform jocurilor eligibile; A se vedea conditiile complete; Se aplica termeni; Peste 18 ani

GCC

  • Sport – 100% pana la 100 $ bonus de bun venit.
  • Cazinou – Bonus 100% pana la 300 $ C + 50 rotiri.

Alte

  • Sport – 50% pana la 50 €
  • Cazinou – 50% pana la 100 € + 25FS

Lucrurile bune

Jackpoturi

Lucruri bune Vorbesc adesea despre jocurile jackpot oferite de un cazinou online, dar asta este cu un motiv intemeiat. Daca esti ca mine, atunci nu petreci atat de mult timp jucand jocuri cu sloturi, asa ca vei avea nevoie de ceva care sa te motiveze. Cum suna un jackpot de milioane de dolari? In momentul de fata, cazinoul ofera 20 de jocuri progresive diferite, inclusiv popularul Mega Moolah, care are un jackpot in prezent in jur de 7 milioane USD. Trebuie sa spun mai multe? Sariti si incercati-le!

Cote mari

10bet face bine pentru a oferi cele mai bune cote in toate sporturile. Acest lucru revine din nou la punctul meu de mai sus, referitor la un singur cont de pariuri sportive pentru a va satisface toate nevoile de pariere. Este intotdeauna inteligent sa te uiti la alte carti de sport, pentru orice eventualitate. Dar 10bet va fi adesea locul in care veti ajunge la cele mai bune cote la fiecare eveniment.

Lucruri rele

Daca cititi acest lucru din SUA, avem vesti proaste pentru dvs. Din pacate, 10bet nu este disponibil pentru pariorii din SUA si acestia nu au anuntat niciun plan de a deveni disponibil pentru pariori din SUA in viitor. Un deranj sigur, dar pentru cei dintre voi care citesc acest lucru in afara SUA (si, de asemenea, nu se afla pe lista tarilor restrictionate de mai sus), ati gasit o optiune excelenta pentru nevoile dvs. de jocuri de noroc.

10bet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri