10CRIC

Fiind unul dintre noii jucatori din domeniul pariurilor online, 10CRIC a decis sa puna accentul intentionat pe cricket si, mai important, pe piata indiana. Marca gestioneaza toate operatiunile sub licenta de jocuri de noroc (nr. 1668 / JAZYellow Ledbetter NV) a Chancier BV, compania numarul 147277. In timp ce, ca site de pariuri, este relativ tanar, echipa sa de conducere cu o inalta experienta, impreuna cu o platforma dovedita, inteleg complexitati care merg mana in mana cu satisfacerea cerintelor pariurilor sportive educate de astazi sau ale entuziastilor de cazino.

Cu accent si dedicatie pentru a oferi o acoperire exceptionala a pietei de cricket, compania a reusit sa-si croiasca o nisa intr-o arena populata de pariuri sportive. Aceasta abordare unica a vazut compania sa dezvolte o urmarire loiala in randul multor rezidenti indieni. Eforturile combinate ale unei case de sport solid construite, pariuri live, cazinou, jocuri si cazinou live, completate de o gama substantiala de promotii vizate, au plasat 10CRIC intr-o pozitie unica de a creste pe piata indiana emergenta.

Bonus sportiv de 10cric de bun venit – 100% pana la 10.000 ₹ pentru jucatorii indieni

10CRIC ii intampina pe cei mai noi jucatori care i s-au alaturat cu ocazia de aur de a pretinde pana la un bonus de 100% pana la 10.000 ₹ ca parte a pachetului sau de bonus de bun venit. Acest pachet va adauga, de asemenea, 100 de rotiri gratuite pe The King Slot atunci cand pariorii se conecteaza la contul lor 10Cric si continua sa faca prima depunere folosind codul bonus „BINE ATI VENIT”.

Participantii la bonusul de bun venit sportiv vor trebui sa depuna minimum 1.000 ₹ sau o suma intr-o alta moneda si sa parieze valoarea combinata de 12x pe sporturi cu cote de 1,60 sau mai mari. Pariurile plasate pe orice pariu cu handicap sau Pariere fara pariu sunt excluse si orice pariuri anulate sau anulate nu vor fi luate in considerare pentru cerintele de pariere bonus. In plus fata de cele de mai sus, toate pariurile trebuie efectuate in termen de 90 de zile, in timp ce se solicita o retragere inainte de indeplinirea cerintelor de transfer, va rezulta pierderea fondurilor bonus ramase si a castigurilor corespunzatoare.

La finalizarea termenilor de pariere si / sau, a pierderii depozitului / bonusului, 100 de rotiri gratuite la pariul The King vor fi creditate in contul de numerar al cazinoului clientului. Clientii care doresc sa accepte rotirile gratuite vor fi obligati sa confirme acceptul acesteia printr-o caseta pop-up. Rotirile gratuite trebuie utilizate in termen de sapte zile si sunt supuse termenilor si conditiilor generale, asa cum se mentioneaza pe site-ul web 10CRIC.

Una dintre cele mai cautate forme de pariuri cu pasionatii de sport este pariurile live, iar langa caile traditionale de plasare a pariurilor pe sport, pariurile live sunt un aspect critic pe care parienii priceputi il cauta intr-o carte de sport. In acest scop, 10CRIC, cu o intelegere detaliata a dorintelor si nevoilor clientilor sai, a intreprins pasii pentru a se asigura ca ofera un produs de pariuri live de inalta calitate care acopera o gama larga de tipuri de sport, inclusiv baschet, fotbal american, handbal, volei , Hochei pe gheata, Tenis si, desigur, Cricket. In plus, acestea ofera o gama cuprinzatoare de optiuni de pariere pentru a se asigura ca pariorii sunt intampinati cu optiunile de care au nevoie pentru a se bucura de o experienta de pariuri live care se concentreaza pe cotele competitive si sporturile pe care le doresc cel mai mult.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri