123bet

Modelele sunt distincte pentru fiecare meci, iar acest lucru va mentine angajat pe site-ul dvs. web. 123bet are toate aceste trasaturi si, de asemenea, o plata mai mare decat restul cazinourilor pe care le vedeti online. Portalul este compatibil cu ingineria moderna si, de asemenea, cu era 5G din zilele noastre. Au variante noi ale tuturor jocurilor pe care pur si simplu le joci pe alte site-uri. Tendinta de a te bucura de jocuri in cazinourile online se intampla de ani de zile. Mii de indivizi ii sunt devotati. Odata cu dezvoltarea popularitatii in timp, un numar tot mai mare de portaluri web continua sa creasca.

123bet este un site clasic de pariuri reglementat de SUA, cu o versiune mobila (fara aplicatie de descarcare). Se concentreaza doar pe cursele de cai si exista o multime de informatii utile si interesante. Site-ul are multe sectiuni cu informatii bune despre piese:

  • Carti de curse de top actuale cu informatii foarte utile
  • Bilete in total
  • Plata totala la 123 Bet.
  • Lista tuturor piscinelor pe zi in total.

123bet

123bet oferte

  • Recompense de pariu pentru toti membrii inregistrati.
  • Taxe de transfer gratuit pentru a face depuneri mai rapide in aceeasi dimensiune.
  • Trimiteti un bonus de prietenie pentru a va rasplati pe dvs. si prietenii dvs.
  • Pariu gratuit de 10 USD (nu este necesara depunere) doar pentru a incepe cu usurinta.
  • 25% reincarcare prima depunere, care este oferta de bun venit.

Compania are o licenta de la North Dakota Racing Commission, iar site-ul este deschis pentru pariorii din toate statele in care este legal sa parieze online pe cursele de cai.

Proiectarea site-ului nu este atat de moderna, dar are o structura adecvata si o multime de informatii despre cursele de cai. Puteti gasi informatii utile de la orice fel.

Inscrieti-va cu codul 123bet, faceti prima depunere (cel putin 50 USD) si primiti un bonus de 25%. Veti primi suplimentar 25% din depozit dupa ce ati pariat 1000 $. Pariuri la cote 1: 2 sau mai mari in termen de 30 de zile de la inscriere.

123bet ofera o oferta promotionala profitabila pentru noii jucatori de curse de cai: un bonus de depunere pentru prima data de pana la 100% (utilizati codul promo FRIENDS10). Bonusul de 123 de depunere a pariului necesita ca un jucator sa depuna cel putin 50 USD. Un credit de pariere egal cu 25 la suta din suma depozitului va fi adaugat in cont de indata ce depunerea se elimina. Un credit suplimentar de 25% poate fi solicitat prin pariere de cel putin 1.000 USD in 30 de zile.

Suma depozitului si bonusul de 123 pariuri trebuie pariate o data la o cota de 1-2 sau mai mare in termen de 30 de zile de la inscriere, conform termenilor si conditiilor. Pariurile Arata nu sunt luate in considerare pentru compensarea bonusului 123Bet.com.

123bet Recompense pentru pariuri

De la inceputul anului 2019 123Bet.com oferea o serie de bonusuri si recompense, dar nu promotii speciale. Cititi mai departe pentru detalii despre celelalte programe. Daca exista promotii speciale, acestea ar trebui sa fie listate pe pagina lor. Programul de recompense 123Bet anunta ca ofera recompense zilnice si saptamanale in numerar. Recompensele zilnice pot fi retrase imediat, dar recompensele saptamanale trebuie pariate inainte de retragere.

123Bet nu detaliaza o rata de recompensa de baza si indica faptul ca suma returnata variaza de la o pista la alta. Detalii suplimentare pot fi gasite in sectiunea Daily Cash & VIP Wager Rewards pe pagina promotiilor.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri