Wintoto

Wintoto este un site de pariuri cu multa istorie, compania a fost creata in 1998 si site-ul a inceput sa ofere servicii de pariuri sportive online in 2000. In 2006 Wintoto a fost preluat de brandurile Party, de atunci este unul dintre liderii de pariuri cu diverse promotii si inovatii.

Wintoto vizeaza in principal publicul european, dar este o carte de sport perfecta pentru intreaga lume. Site-ul este foarte usor de utilizat, din stanga este selectia sportiva, in partea de sus ai „combinatii de top” care iti vor arata pariurile populare de astazi. In centrul paginii sportive exista informatii despre pariurile prezentate, acea sectiune este gestionata de Wintoto si incearca sa va atraga atentia cu unele evenimente populare. Exista, de asemenea, un serviciu de pariuri live unde puteti paria pe evenimente care se desfasoara. Acest lucru este de obicei pentru fotbal, tenis si evenimente populare. In partea de jos a paginii puteti schimba tipul cotelor, cotele zecimale obisnuite, americane si fractionale.

Inregistrarea la Wintoto este foarte usoara, trebuie doar sa completati spatiul gol cu ​​numele dvs., adresa si alte informatii personale, aceste informatii sunt confidentiale si sunt doar pentru scopurile site-ului, pentru plati viitoare, uneori Wintoto va poate cere sa trimiteti documente scanate pentru a va asigura ca ai peste 18 ani si ca esti intr-adevar persoana potrivita, asta este ceva normal si este pentru chestiuni de securitate.

wintoto

Bonus de bun venit Wintoto

S-a dovedit, in cursul cercetarii pentru recenzie, ca cazinoul si casa de pariuri Wintoto nu fac nicio oferta in ceea ce priveste bonusul de bun venit. Daca verificati sectiunea de promotii a cazinoului Wintoto sau a platformei de pariuri sportive, veti afla ca amandoi au noroc de orice bonus de bun venit, care este, desigur, foarte dezamagitor si descurajant pentru o companie atat de veche, compatibila cu casele de pariuri William Hill in ceea ce priveste clientii lor. baza si gama de piete sportive si jocuri de cazino.

Deci, oricum, bonusul de bun venit nu este prevazut pentru jucatorii nou inregistrati, cu toate acestea, exista cateva promotii care pot fi aplicate tuturor clientilor. In prezent, exista doua oferte de carti sportive si un cod promotional de cazinou.

Wintoto nu este atat de generos in ceea ce priveste bonusurile de cazino in acest moment: au un singur bonus, care este totusi destul de profitabil daca indeplinesti termenii si conditiile. Acest bonus le permite clientilor sa obtina pana la 200 de rotiri gratuite zilnic pentru slotul Cartea lui Horus. Pentru aceasta, trebuie sa plaseze pariuri de la cel putin 10 EUR sau o alta moneda.

Miza trebuie plasata de la 8 a.m. pana la 8 pm; aceasta este perioada zilnica de valabilitate a promotiei. Pentru a castiga de fapt 200 de rotiri gratuite, trebuie sa pariati aproximativ 7 500 EUR, dar pentru pariurile mai mici, de la 10 la 99 EUR primiti 3 rotiri gratuite. Valoarea premiului incepe de la 3 rotiri si poate fi, de asemenea, 15, 50, 100 si, in cele din urma, maxim 200.

Daca ati indeplinit cerintele pentru a solicita bonusurile, acestea vor fi trimise in contul dvs. de indata ce perioada de acordare a bonusurilor de la 08:00 pana la 20:00 s-a incheiat. Nu exista limite in ceea ce priveste cate ori puteti participa la aceste promotii bonus si puteti obtine bonusuri de rotiri gratuite, deci exista sansa de a castiga rotiri gratuite in fiecare zi.

Exista o restrictie pentru jucatorii germani, deoarece acestia nu se califica pentru acest bonus. Cu toate acestea, acestea sunt compensate de bonusul special de bun venit, care nu este disponibil pentru toata lumea.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri