FogoBet

Ca intotdeauna, FogoBet cauta sa ofere cele mai bune metode de plata disponibile pe piata braziliana si adauga acum MuchBetter ca optiune pentru clientii sai. Fondata in 2017, compania este o aplicatie multi-premiata pentru portofel electronic, care ofera o alternativa bancara cu adevarat sigura si placuta pentru toata lumea. „Fogobet intampina MuchBetter pentru o experienta de joc excelenta”, spune compania.

Fogobet, o companie de proprietari greci cu licenta Curacao, a inceput sa fie dezvoltata in urma cu aproape un an si este acum in aer. Site-ul include pariuri sportive pe fotbal (in principalele ligi internationale), baschet, box, fotbal american si MMA, printre alte modalitati, sporturi virtuale, cazinouri (in prezent cu aproximativ 1.000 de jocuri disponibile) si cazinou live.

Prognoza este ca intr-o perioada de pana la sase luni compania sa ajunga la aproximativ 4.000 de jocuri disponibile, de la mai multi furnizori. Deocamdata, firma nu are propriul studio, dar face parte din planurile, in viitor, de a incepe dezvoltarea jocurilor in casa.

FogoBet

MuchBetter face mult mai usor retragerea si depunerea in jocurile online preferate. Fara redirectionari, parole incomode sau dispozitive suplimentare, pariorul poate pur si simplu sa confirme tranzactiile de pe telefonul sau mobil si sa profite de portofelul online la cele mai mici tarife din lume.

Fondata in 2017, MuchBetter este o aplicatie multi-premiata pentru portofel electronic, oferind o alternativa bancara cu adevarat sigura si placuta pentru clientii din intreaga lume. Aplicatia este cunoscuta pentru procesul sau de inscriere usor, securitate de nivel mondial, experienta excelenta pentru utilizator si dispozitive de plata elegante fara contact.

MuchBetter depaseste alte portofele electronice pentru a proteja informatiile confidentiale ale utilizatorilor. Conturile companiei sunt protejate prin asocierea dispozitivelor, ID-ul tactil, codurile dinamice de securitate si un sistem de examinare a tranzactiilor pentru a se asigura ca au loc doar tranzactii legitime.

Site-ul este accesibil in diferite limbi, cum ar fi engleza, portugheza si spaniola. Fogobet ofera bonusuri generoase. Pachetul de bun venit va ofera un bonus de 100% pana la 100 € la prima depunere pe care o faceti dupa inregistrare. Selectia sportiva este excelenta. Inclusiv, Baschet, Baseball, Handbal, Esports, Rugby Union, Tenis, Volei, Fotbal si Snooker.

Formatul cotelor vine in format zecimal si american. Puteti alege oricare dintre ele pentru a plasa pariurile in mod convenabil. Unele tipuri de pariuri celebre la Fogobet sunt Moneyline, handicap si totaluri (peste / sub).

Sporturile sunt raportate in timp real pentru a fi vizualizate de catre pariori. Va puteti bucura de joc in timp real, plasand si pariurile cu usurinta. Aceste sporturi live sunt accesibile nu doar pe desktop, ci chiar si pe tablete si smartphone-uri.

In cadrul sportului virtual, puteti accesa Cupa Mondiala de fotbal, Openul de tenis, Liga de baschet, Cursele de cai, Cursa de caini si asa mai departe. Compania ofera diferite optiuni de plata: Skrill, Visa, Neteller, MasterCard, Yandex Money, portofel Qiwi etc., Cu toate acestea, limita minima de depunere si retragere trebuie sa fie de cel putin 10 EUR. Asistenta pentru clienti este accesibila prin chat live si e-mail: support@fogobet.com

Fogobet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri