188Bet

188BET ofera servicii globale pentru baza sa diversa de jucatori din intreaga lume. Desi ofera un cazinou si o camera de poker, se concentreaza pe pariuri sportive si a inceput ca o casa de sport asiatica dedicata, dar s-a extins rapid in Marea Britanie si nu numai.

Accentul acordat serviciilor catre pasionatii de sport a functionat bine pentru 188BET si a oferit in mod constant finantare echipelor din Marea Britanie prin eforturile sale promotionale. Chiar anul trecut, 188BET a revendicat drepturile principale de sponsorizare a clubului Wigan Warriors Rugby League Club si a sprijinit, de asemenea, Gloucestershire County Cricket Club. Casele de pariuri online trebuie recunoscute pentru a-si construi baza de clienti, iar eforturile 188BET par sa functioneze bine.

Vrem sa spunem ca 188BET a facut, de asemenea, stirea la inceputul functionarii sale printr-o mica controversa in 2009. Impreuna cu casa de pariuri rivala, SBOBET, companiile au fost chemate de Premier League pentru oferirea de linii de pariuri la facultate. Ideea ligii a fost ca tinerii nu ar trebui sa fie expusi jocurilor de noroc internationale.

Situatia era de actualitate si ambele case de pariuri au fost in cele din urma laudate pentru suspendarea practicii de jocuri de la facultate si pentru disponibilitatea lor de a lucra cu Liga si Asociatia Fotbalistilor Profesionisti pe pietele corespunzatoare.

Aceasta sectiune nu va fi extrem de lunga, deoarece 188BET nu este cunoscut pentru programele sale bonus si promotiile sale. Ofera un cadou de bun venit de baza, plus cateva promotii de asigurari ACCA si asta acopera.

Bonusul de bun venit – pariati 10 GBP pe sport sau curse si obtineti un pariu gratuit de 20 GBP

Acest bonus este pentru jucatorii nou inregistrati 188BET si este o suma fixa ​​de premiu. Jucatorii noi pot primi un pariu gratuit de 20 GBP cand plaseaza primul pariu care trebuie sa fie de 10 GBP. Pariul initial poate fi facut pe orice eveniment sportiv sau de curse. Cu toate acestea, bonusul gratuit de 20 GBP partial vine cu prevederi. Clientul trebuie sa parieze 20 de lire sterline in termen de 14 zile, cu o cerinta de o singura trecere. In plus, miza trebuie sa fie pe un pariu cu cota minima de 2,00.

Trebuie sa adaugam o nota suplimentara cu privire la acest bonus de bun venit. Acesta este oferit doar jucatorilor din Anglia si Irlanda si este listat pe 188BET.co.uk si nu pe 188BET.com. Daca accesati site-ul dot com, veti observa ca nu exista deloc bonusuri pentru carti sportive, nici bonus de bun venit si nici promotii ACCA.

Dupa cum am mentionat, in afara de bonusul de bun venit, singurele alte promotii listate pentru pariorii sportivi sunt ofertele ACCA Insurance.

Aceste oferte sunt valabile numai pentru pariurile pe acumulator si vin cu un interval de timp specificat, deoarece sunt specifice sportului. Ceasul s-a epuizat la actualele promotii ACCA din 2017 pe 28 mai, astfel incat, in prezent, nu exista alte promotii sau valoare adaugata pentru pariorii sportivi, dar exista mai multe pentru jucatorii de cazino si poker.

Zona promotiilor nu numai ca detaliaza fiecare promotie, incluzand toti termenii si conditiile, dar are si un ceas cu numaratoare inversa, astfel incat toata lumea stie ce oferte sunt actuale si cat timp mai are pentru ca jucatorii interesati sa participe.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri