18bet

18bet este o casa de pariuri online fondata in 2012. Acest brand este popular in Europa Centrala si de Vest si in Africa de Sud-Est. Cu multi ani de experienta in pariuri sportive, site-ul este foarte simplu de utilizat, cu un design excelent si actualizari si modificari regulate.

Daca doriti sa va creati un cont pe site, apasati butonul „Inregistrati-va acum” si completati formularul cu informatiile solicitate. Compania are mai multe metode de depunere precum: Transfer bancar, Card de credit, Trustly, Yandex. Echipa de asistenta este disponibila prin chat live sau prin e-mail pentru a raspunde la toate intrebarile dvs.

Jucatorii au posibilitatea de a alege intre: pariuri live, cazinou, cazinou live, jocuri. Fotbalul este cel mai popular sport de pe acest site, cu aproximativ 700 de piete. Este urmat de baschet, tenis, golf, rugby si box.

18Bet grands 2 bonusuri diferite pentru noii utilizatori: 100% pana la 100 EUR si 20% pana la 18 EUR cashback. De asemenea, are sistemul de coduri bonus si rotiri gratuite. Promotiile se schimba constant cu oferte noi sau bonusuri similare.

18bet este, de asemenea, disponibil pe mobil pe versiunile Android si iOS pentru o noua experienta de pariere cu 15 $ de utilizare gratuita. Este necesara o conectivitate constanta la internet. Nu trebuie sa descarcati o aplicatie, deoarece site-ul este optimizat pentru versiunea mobila.

Dupa ce va inregistrati pentru un cont la 18Bet, veti descoperi ca exista si cateva promotii de care sa profitati. Acestea incep din momentul in care efectuati prima depunere si apar cateva avantaje in timp ce continuati sa pariati acolo pentru a va imbunatati experienta generala.

Bonus de bun venit de 100%

Cand efectuati prima depunere la 18Bet, veti putea solicita un bonus de 100%, care are o valoare maxima de 100 EUR. Trebuie doar sa introduceti codul bonus al WB100 pe pagina de casier pentru a primi aceasta recompensa ca nou venit.

Crazy Weekend 20%

Exista, de asemenea, o recompensa de 20% pana la 500 EUR pe care o puteti revendica si, pentru a face acest lucru, trebuie sa plasati un singur pariu pre-meci 1×2 pe fotbal cu o miza minima de 20 EUR la cote cuprinse intre 1,80 si 7,00. Evenimentul trebuie sa inceapa intre vineri si duminica si, daca pariul dvs. se pierde, veti primi inapoi 20% ca recompensa de rambursare.

Pariu gratuit de 18 €

Daca pariul dvs. merge gresit, 18Bet va va oferi pana la 18 € ca pariu gratuit. Navigati pur si simplu la pagina Campanii si activati codul de cupon 18FREE pentru a primi inapoi 20% din miza dvs.

Bonus sportiv personal

Daca sunteti in cautarea unui bonus sportiv, dar nu vedeti nimic de interes pe site, puteti contacta echipa de asistenta si puteti solicita ceva putin mai personal pentru dvs.!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri