1xStavka

Bonusul devine disponibil numai dupa completarea unui chestionar in cont, verificarea documentelor si efectuarea unui depozit de 100 de ruble sau mai mult. Acesta este furnizat o singura data – dupa inregistrare si reprezinta 100% din suma de completare a contului.

Jucatorii pot asigura pariuri de pana la 10.000 RUB. Saptamanal, vi se va rambursa 10% din suma totala a pariurilor pierdute efectuate in perioada de participare la promotie. Cititi mai multe despre conditiile promotiei aici.

De asemenea, puteti alege rambursarea pana la 15.000 de ruble ca bonus de bun venit. Cote de la 1,50 participa la promotie. In fiecare saptamana vi se va credita cu rambursare in valoare de 10% din suma totala a pariurilor facute in perioada de participare la promotie, dar nu mai mult decat suma depozitelor in aceasta perioada si nu mai mult de 15.000 de ruble.

1xStavka face totul, de la jocuri la tot felul de pariuri sportive traditionale, avand peste 400.000 de utilizatori. In recenzia noastra de pariuri 1xStavka CS: GO, ne aruncam in aceasta casa de pariuri „jack-of-all-trades”, aruncand o privire la tot ceea ce ofera 1xStavka in ceea ce priveste jocurile de noroc CS: ​​GO. Alerta de spoiler: 1xStavka merge dincolo de dincolo de a oferi o experienta incredibila, de la inscriere la pariuri live si multe altele.

1xstavka a fost fondata in 2010 in Rusia. In 2016 au devenit casa de pariuri pe deplin legala acolo. Au o prezenta offline larga – mai mult de 550 de standuri in Rusia, Ucraina, Belarus si Moldova. Acestea opereaza in marje mici (3% prematch), asistenta 24/7 pentru clienti si un numar bun de metode de plata. Pariul minim este de 20 rub, castigul maxim este de 1 mln. freca.

Majoritatea caselor de pariuri iti pun zeci de intrebari inainte de a putea intra in actiune si poate deveni o experienta plictisitoare. La 1xStavka, acest lucru nu este cazul. De fapt, 1xStavka are o functie de inregistrare cu un singur clic, permitandu-va sa incepeti in mai putin de un minut.

Usurinta experientei de inscriere la Stavka ne-a zburat, deoarece am primit un nume de utilizator / o parola generata aleatoriu dupa inscrierea cu un singur clic pentru a pune mingea in miscare. Combinati acest lucru cu mai multe optiuni pentru depunere sau retragere si veti avea experienta perfecta de inscriere de la casa de pariuri atunci cand doriti doar sa incepeti sa pariati imediat. Puteti si probabil ar trebui sa adaugati, de asemenea, securitate suplimentara, cum ar fi autentificarea cu doi factori, in contul dvs. si sa va schimbati parola initiala.

Odata conectat, puteti ajusta mai multe setari, personalizand modul in care doriti sa arate Stavka, de la modurile Light si Dark la tipul de cote preferat, vizualizari compacte sau complete, piete de afisat si multe altele.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri