24Bettle

In doar cativa ani, 24Bettle a reusit sa isi construiasca casa de sport si cazinoul, utilizand in acelasi timp tehnologia mobila pentru a spori experienta jucatorilor in continuare. Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ar fi Bettles. Aceasta este o mica sectiune din partea cazinoului in care jucatorii pot juca unul impotriva celuilalt in competitiile de cazino complete.

Pariuri pe sport

Desigur, sectiunea de pariuri sportive este cea mai mare atractie a 24Bettle, cu fotbalul ca linie de front. Exista, de asemenea, o gama intreaga de alte optiuni de pariuri sportive pe care le puteti folosi. In afara de fotbal, exista si baschet, tenis, fotbal american, cricket, sageti, ciclism si multe altele.

In afara de aceasta, exista si alte cateva optiuni de pariuri mai neortodoxe, cum ar fi eSports (puteti paria pe jocurile Dota si League of Legend), precum si politici, unde puteti paria pe alegeri.

24Bettle

Oferta bonus 100% pana la 100 €

Pentru a atrage oamenii sa se alature site-ului, casa de pariuri a pregatit un bonus de bun venit destul de bun de care poti beneficia. Este o oferta de 100% bonus de bun venit, unde aveti sansa de a obtine pana la 100 EUR. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti. Termenii si conditiile se gasesc mai jos:

  • Acest bonus este disponibil o singura data pentru fiecare membru.
  • Trebuie sa plasati pariuri cu cota 1,8 si 3 rezultate potentiale pentru a obtine bonusul.
  • Trebuie sa pariati bonusul de 8 ori in termen de 30 de zile inainte de a va putea retrage bonusul.
  • Suma maxima pe care o puteti obtine din bonus este de 100 €.

Cazinou

Pe cealalta parte a site-ului, exista cazinoul unde puteti juca cateva jocuri de cazino interesante. Unele dintre aceste jocuri includ sloturi, jackpot-uri, ruleta si multe altele. Iata cum arata site-ul 24Bettle:

Oferta de bun venit – 100% pana la 240 EUR + 240 rotiri bonus

Oferta de bun venit la cazinou 24Bettle

La fel ca si casa de pariuri, exista si o oferta de bun venit pentru noii clienti ai cazinoului. Cu acest bonus, puteti obtine pana la 100% din bonus, care este de pana la 240 € cu rotiri bonus. Iata termenii si conditiile:

  • Acest bonus este disponibil o singura data pentru fiecare client.
  • Trebuie sa faceti o depunere minima de 24 € pentru a beneficia de bonus.
  • Trebuie sa pariati toate cele 240 de rotiri bonus in 10 zile inainte de a va retrage bonusul.

24Bettle are potentialul de a fi o platforma excelenta de jocuri de noroc online. Deoarece este destul de nou, exista inca mult spatiu de imbunatatit. Au deja cote destul de bune de pe toate pietele sportive si o platforma de pariuri destul de lina, oferind o experienta de utilizator placuta. De asemenea, sunt cunoscuti pentru functia Bettles, aspectul Bette Manager si multe alte servicii inovatoare oferite jucatorilor.

Desigur, mai au un drum lung de parcurs. In primul rand, nu au o optiune de retragere care uneori poate fi o oprire pentru unii jucatori. In afara de aceasta, site-ul lor web nu este deloc convingator. Arata putin prea de baza si s-ar putea sa nu atraga rolele inalte. Au, de asemenea, o livrare lenta a platilor, care poate fi, de asemenea, un dealbreaker pentru multi jucatori experimentati.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri