2kBet

2kBet este o noua casa de pariuri din Marea Britanie, operata de ProgressPlay Limited. Accentul sau se pune pe pariurile sportive live, asa ca s-ar putea sa fiti surprins sa descoperiti ca ofera si o gama impresionant de larga de jocuri de cazino.

Lansat in 2020, 2kBet se consolideaza in continuare ca un site de jocuri de noroc de renume. Ceea ce este clar deocamdata este ca incepe foarte bine. Scopul sau este de a oferi un mediu sigur, distractiv, reglementat si echitabil pentru toti pariorii actuali si potentiali. Judecand dupa performantele sale actuale, este pe cale sa indeplineasca fiecare dintre aceste intentii.

Procesul de inregistrare 2kBet este destul de simplu. Introduceti adresa de e-mail si numarul de telefon mobil si ganditi-va o parola. Dupa ce faceti acest lucru, veti primi un e-mail care va va informa ce documente trebuie sa trimiteti pentru verificare si unde. Documentele necesare sunt: ​​o copie a cardului dvs. de debit sau de credit, copii ale facturilor dvs. de utilitati (pentru a va confirma adresa) si un document cu imaginea, semnatura si numele complet (ID-ul, permisul de conducere sau orice alt document do). Dupa ce ati parcurs acesti pasi, contul dvs. va fi verificat in termen de trei zile lucratoare.

2kBet

Premiile sunt peste tot

2kBet ofera o gama larga de promotii la pariuri sportive. Primul este bonusul de bun venit 2kBet cu care toti membrii noi sunt recompensati. Pentru a obtine un pariu gratuit unic de 30 GBP, trebuie sa depuneti cel putin 10 GBP. In afara de aceasta, mai exista doua conditii:

  • Pariul pe care il plasati trebuie sa fie in cota de 1,5 sau mai mare.
  • Pentru a obtine bani reali, trebuie sa pariati castigurile generate de bonusul dvs. de 10 ori.

Toate celelalte promotii sunt dependente de situatia globala actuala. Multe evenimente publice au fost deja anulate din cauza pandemiei COVID-19 si este probabil ca si altele sa fie la fel. Acest lucru ar putea duce la modificarea sau anularea unora dintre pariurile dvs.

La momentul redactarii acestei recenzii, alte promotii 2kBet includ:

  • Turul Frantei pariu gratuit de 25 GBP – pentru a va inscrie, plasati pariuri in valoare de 25 GBP.
  • Pariul gratuit NFL 10 GBP – pentru a va inscrie, plasati pariuri calificate in valoare de 25 GBP
  • Pariuri gratuite de tenis de 10 GBP – pentru a va inscrie, plasati pariuri de 25 GBP in valoare de calificare.
  • Premii in Liga Sportiva pentru primele 5 clasamente – pentru a va inscrie, depuneti 10 GBP + plasati 25 GBP de pariuri calificate (1 # castiga 150 GBP, 2 # castiga 125 GBP, 3 # castiga 100 GBP, 4 # castiga 75 GBP si 5 # castiga 50 GBP).
  • Fotbal pariuri gratuite de 10 GBP – pentru a va inscrie, plasati pariuri in valoare de 25 GBP.
  • Pariuri gratuite de 10 GBP pentru Motorsports – pentru a va inscrie, plasati pariuri calificate in valoare de 25 GBP.
  • Bonusurile vor fi activate automat dupa ce ati colectat pariurile necesare.

La 2kBet, iubitorii de jocuri de cazino sunt departe de a fi neglijati. Noii veniti primesc un bonus generos de bun venit care se potriveste cu depunerea lor de 100% pana la 100 GBP + 20 rotiri gratuite. Exista, de asemenea, Super septembrie, Double Delicious, Cashback Weekends, Thursday Recharge si alte cateva promotii care va asteapta sa le revendicati.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri