2win

2win este o casa de pariuri online relativ noua, care ofera pariuri sportive si jocuri de cazino. Este o casa de pariuri traditionala care a fost creata in 2014. Marca este detinuta de Radon B.V. Compania detine alte patru site-uri de jocuri de noroc si este licentiata in trei tari. 2win opereaza sub jurisdictia autoritatilor financiare din Grecia, Curacao si Muntenegru.

Site-ul vizeaza in primul rand clientii din Europa si isi propune sa devina unul dintre cele mai mari nume din industrie. Deocamdata, majoritatea jucatorilor de pe platforma sunt din Grecia, dar popularitatea lor s-a raspandit in alte tari din Balcani. Au introdus recent platforma lor de poker care face parte din reteaua Betconstruct Poker si isi propune sa aduca mai multi utilizatori carora le place acest tip de divertisment.

Cu multe turnee de poker si multe recompense tentante, 2win devine rapid un loc foarte atractiv pentru jucatori. Este una dintre cele mai generoase case de pariuri care are un program bonus extraordinar pentru jucatorii noi. Cu pariurile lor impresionante si experienta excelenta de pariuri, cei de la 2win ofera o platforma de jocuri de noroc stelara. Sa vedem ce ofera.

2win

Informatii despre pariuri

Primul lucru pe care probabil il veti observa este ca site-ul web este foarte rapid. Este destul de remarcabil daca doriti sa faceti un pariu rapid pe un eveniment sportiv in desfasurare. Cand accesati sectiunea Sport, veti afla ca exista mai mult de 50 de sporturi oferite. Chiar si unele rare precum Triathlon si Pesapallo sunt disponibile pentru pariuri.

Desigur, la fel ca orice casa de pariuri din Europa, fotbalul este cel mai popular sport si are cea mai buna acoperire in ceea ce priveste pariurile. Sectiunea Cazinou este destul de standarda si puteti gasi o multime de jocuri distractive precum sloturi, poker video, jocuri de loterie si jocuri de masa. Actiunea reala a cazinoului se afla in sectiunea lor de cazinou live, unde puteti juca Baccarat, ruleta, Black Jack, Russian Poker si Keno. Pentru a juca Poker, va trebui sa descarcati software-ul dedicat (la fel ca multe case de pariuri importante) si devine o platforma separata de site-ul web.

Site-ul ofera, de asemenea, posibilitatea de a juca la evenimente de divertisment si politici celebre. Este minunat sa vedem ca au castigat chiar si pariuri pentru e-sport, care devine foarte popular in acesti ani.

Bonus de depunere si programe de loialitate

In prezent, cea mai tentanta oferta de 2win este oferta de bun venit de 50% pana la 100 EUR. Pentru a putea retrage suma bonusului, va trebui sa indepliniti cerintele bonusului. Sunt mult mai simple decat multe alte case de pariuri si va trebui doar sa intoarceti suma de trei ori la o cota de 1,60 si mai mare. Dar aici vine captura. Pentru a solicita o retragere cu orice depozit, va trebui sa reportati suma depunerii cel putin la timp, la cote de 2,00 sau mai mari. Si lucrurile se inrautatesc cand ajungem la cazinou. Acolo va trebui sa intoarceti depozitul de cinci ori inainte de a putea retrage bani.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri